Bilutleie
Oulunsalo
Kollaps
Finland // Oulunsalo
Endre personlige detaljer

Leiebil Oulunsalo: Sixt Bilutleie online

Oulu er en av de største byene så langt nord i Europa, og med Sixt bilutleie i Oulunsalo er det fritt frem for deg å utforske både byen og det vakre landskapet rundt. Enten du kommer hit for forretninger eller vil dra på oppdagelsesturer, har vi det kjøretøyet som måtte passe deg, og det skal godt gjøres å finne bedre leiebilpriser i Finland enn de vi kan tilby. Velg fritt blant familiebiler, kompaktbiler, 4x4 som tar deg frem dit du vil, minibusser eller luksusmodeller dersom du er ute etter noe spesielt. Sixt står til tjeneste for deg her i Oulunsalo.

 
 • Oulu Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å ordne med leiebil i Oulunsalo

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Oulunsalo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden mange ankommer byen med fly, har vi gjort det enkelt for deg å leie bil fra Oulunsalo flyplass (OUL). Du finner lett den lysende oransje logoen vår. Med Sixt får du fri kjørelengde uansett hvilken bilkategori du bestiller, og tredjepartforsikring er alltid med i prisen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mye å utforske med leiebil i Oulunsalo

Du vil fort bli travelt opptatt med å benytte kjøretøyet ditt for å oppleve alt som er verdt å oppleve her, både av landskap og arkitektur i bysentrum. Kom deg til Merikoski-dammen og se det store fossefallet, og kommer du deg til kysten, er det mye fint å se. Er du glad i shopping, kan du kjøre til gågaten Rotuaari der du lett kan bruke en hel dag, og Ouluansalo katedral er verdt å få med seg. Ta gjerne en kjøretur opp langs Ule-elven for fiske- og turmuligheter, og hovedveien E8 vil sørge for rask transport dersom du vil bevege deg langs kysten i Finland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service