Bilutleie
Lautiosaari
Kollaps
Finland // Lautiosaari
Endre personlige detaljer

Leiebil Lautiosaari: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Lautiosaari er det mange spennende turmuligheter som venter på deg, siden du befinner deg like ved den lange og innholdsrike landegrensen mellom Sverige og Finland. Vår varierte og oppgraderte bilpark vil sørge for at alle dine behov blir innfridd, enten du kommer på egen hånd eller har familien med deg. Vi tilbyr nemlig robuste 4x4 som er som skapt for langturer i Finlands villmark, kompaktbiler, brukervennlige familiebiler, minibusser eller sportsmodeller for ekstra kjørekomfort. Du kan uten problemer planlegge langturer fra Lautiosaari, siden fri kjørelengde alltid er inkludert.

 
 • Kemi-Tornio Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Lautiosaari

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Lautiosaari og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har vår filial logisk plassert på Kemi-Tornio flyplass (KEM), ettersom mange ankommer byen med fly. Våre vennlige ansatte vil besvare alle spørsmål du måtte ha. Det er alltid air condition inkludert slik at du slipper ubehagelige temperaturer, og du kan lett skaffe deg ekstraustyr som GPS og barnesete til junior. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Lautiosaari

Lautiosaari ligger rett ved elven Kemi, som tilbyr svært gode muligheter for fiske til alle årstider. Dersom du disponerer leiebil i Lautiosaari, kan du også lett komme deg til Tornio og Haparanda bare noen kilometer mot vest, der det er mye interessant å utforske. Prøv også en kjøretur til kysten der du vil se øyer av forskjellige størrelser uansett hvor du beveger deg. Om vinteren bør du for all del kjøre mot sør til Kemi, der du kan oppleve det praktfulle Kemi snøslott som er det største i Finland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service