Bilutleie i Helsinki

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Helsinki

Hvordan skaffe leiebil i Helsinki

Hvordan skaffe leiebil i Helsinki

Helsinki er Finlands hovedstad og et travelt knutepunkt både for business og kultur. Det billedskjønne landet byr også på en rekke severdigheter og vakker natur som du enkelt og praktisk kan oppleve med leiebil fra Sixt, helt uten å måtte tenke på kollektivtrafikkens ruter og tider. Hos Sixt bilutleie i Helsinki, tilbyr vi et utvalg kjøretøy som passer dine behov, enten du besøker Helsinki med familien eller er her på forretningsreise. Sixt bilutleie i Helsinki er lett tilgjengelig ved flere lokasjoner for å gjøre starten på ditt besøk så smidig som mulig. Du kan blant annet hente din leiebil direkte fra Helsinki flyplass eller fra hoved-togstasjonen i sentrum av byen. Avhengig av stasjonen du leier bil fra, kan du velge blant kategorier som sportsbil, kabriolet, stasjonsvogn eller kanskje passer det deg best med en SUV på det værharde, finske vinterføret? Vi kan dessverre ikke garantere deg den eksakte bilen som du har valgt deg ut, men en bil i samme kategori vil naturligvis være tilgjengelig for deg ved ankomst. Med leiebil i Helsinki, har du mulighet til å velge blant flere av våre tilleggstjenester som GPS, ekstrasjåfør eller barnesete.
Hva du kan gjøre med leiebil i Helsinki

Hva du kan gjøre med leiebil i Helsinki

Helsinki, eller Helsingfors som var byens opprinnelige navn, er Finlands hovedstad. Den spennende og moderne byen, er i dag et mekka for kunst- og arkitekturentusiaster. Med leiebil i Helsinki, kan du lett ta deg rundt i den vibrerende byen som byr på alt fra historiske katedraler, moderne museer, spennende shopping og hippe kafeer. Med Sixt bilutleie i Helsinki, kan du enkelt kjøre til festningen og nasjonalsymbolet Sveaborg som ligger på en øy like utenfor sentrum. Festningen står på UNESCOs verdensarvliste og er et ettertraktet besøksted både for lokale og tilreisende. Selve sentrum av Helsinki er lokalisert på en halvøy i Finskebukta, og herfra kan du lett ta deg ut i det finske landskept med leiebil fra Sixt. Med mer enn 60 000 innsjøer og vann er det med god grunn at Finland kalles de tusen sjøers land.
Show more
Greit å vite når du leier i Helsinki
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Helsinki?
For å leie en bil med SIXT ved Helsinki må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Helsinki.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Helsinki?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Helsinki. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Helsinki

Hva trenger jeg for å leie en bil i Helsinki?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Helsinki?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Helsinki?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?