Bilutleie på Kairo Flyplass

 

Mest populære i Kairo Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kairo Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kairo Flyplass-stasjon

Adresse

Terminal 2+3, . Cairo, Egypt
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Kairo Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Er du ute etter en god leiebilopplevelse i Egypt, kan du være sikker på at Sixt vil kunne gi deg det du er ute etter. Enten du besøker Kairo i forbindelse med jobb eller som ferierende, kan du velge en passende leiebil fra vårt utvalg av leiebiler på Kairo flyplass som passer enhver anledning og ethvert reisebudsjett. Våre prisgunstige sedaner er en favoritt blant mange av våre kunder, men om du har bruk for mer plass, er kanskje en 4x4 å foretrekke. Bestill din leiebil her på nettsidene eller over telefon, og legg til tilleggsutstyr som GPS, tilleggsforsikringer, barnesete eller ekstra sjåfør ved behov. Vi ønsker deg velkommen til Sixt bilutleie på Kairo flyplass!
Hvordan skaffe leiebil på Kairo flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Kairo flyplass?

Kairo internasjonale lufthavn (CAI) ligger i Heliopolis cirka 20 kilometer nordøst for Kairo sentrum. Når du har hentet din bagasje, er det en enkel sak å følge skiltingen frem til Sixt sin skranke i bilutleieområdet. Her vil du bli tatt godt imot av våre dyktige servicemedarbeidere, slik at du kan komme i gang med reisen så snart du overtatt nøklene til ditt kjøretøy. Vi sørger for at du får en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du ankommer.
Opplev mumier og pyramider i det nordlige Egypt

Opplev mumier og pyramider i det nordlige Egypt

Med leiebil fra Kairo flyplass står du fritt til å utforske det nordlige Egypt i eget tempo. Kjør langs Nilens elvebredd og besøk de karakteristiske pyramidene og det egyptiske museet med den berømte Tutankhamon-utstillingen og mumiene. Du kan også besøke festningen Saladin-citadellet, som var Kairos maktsentrum i sju hundre år. Her finner du flere palasser, museer og moskeer hvor du får et innblikk i Kairos blodige og fascinerende historie. Det er også en flott opplevelse å kjøre gjennom Sinaiørkenen hvor, ifølge Bibelen, Moses mottok de 10 bud på Sinaifjellet. De fleste attraksjonene her ligger et stykke fra hverandre, så en leiebil fra Kairo flyplass gjør reisen mer behagelig for hele reisefølget.
Show more

Greit å vite når du leier på Kairo Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kairo Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Kairo Flyplass må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kairo Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kairo Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 707 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Kairo Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kairo Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kairo Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?