Bilutleie
Kairo Flyplass
Kollaps
Egypt // Kairo // Kairo Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Kairo Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Terminal 2+3
  . Cairo EG +20-1229086655
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: CAI
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

Er du ute etter en god leiebilopplevelse i Egypt, kan du være sikker på at Sixt vil kunne gi deg det du er ute etter. Enten du besøker Kairo i forbindelse med jobb eller som ferierende, kan du velge en passende leiebil fra vårt utvalg av leiebiler på Kairo flyplass som passer enhver anledning og ethvert reisebudsjett. Våre prisgunstige sedaner er en favoritt blant mange av våre kunder, men om du har bruk for mer plass, er kanskje en 4x4 å foretrekke. Bestill din leiebil her på nettsidene eller over telefon, og legg til tilleggsutstyr som GPS, tilleggsforsikringer, barnesete eller ekstra sjåfør ved behov. Vi ønsker deg velkommen til Sixt bilutleie på Kairo flyplass!

Hvordan skaffe leiebil på Kairo flyplass?

Kairo internasjonale lufthavn (CAI) ligger i Heliopolis cirka 20 kilometer nordøst for Kairo sentrum. Når du har hentet din bagasje, er det en enkel sak å følge skiltingen frem til Sixt sin skranke i bilutleieområdet. Her vil du bli tatt godt imot av våre dyktige servicemedarbeidere, slik at du kan komme i gang med reisen så snart du overtatt nøklene til ditt kjøretøy. Vi sørger for at du får en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du ankommer.

Opplev mumier og pyramider i det nordlige Egypt

Med leiebil fra Kairo flyplass står du fritt til å utforske det nordlige Egypt i eget tempo. Kjør langs Nilens elvebredd og besøk de karakteristiske pyramidene og det egyptiske museet med den berømte Tutankhamon-utstillingen og mumiene. Du kan også besøke festningen Saladin-citadellet, som var Kairos maktsentrum i sju hundre år. Her finner du flere palasser, museer og moskeer hvor du får et innblikk i Kairos blodige og fascinerende historie. Det er også en flott opplevelse å kjøre gjennom Sinaiørkenen hvor, ifølge Bibelen, Moses mottok de 10 bud på Sinaifjellet. De fleste attraksjonene her ligger et stykke fra hverandre, så en leiebil fra Kairo flyplass gjør reisen mer behagelig for hele reisefølget.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Kairo Flyplass CAI Terminal 2+3 . Cairo 30.121944, 31.405556 +20-1229086655

Sixtstasjon Kairo Flyplass CAI

Terminal 2+3
. Cairo
 
Telefon +20-1229086655

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service