Bilutleie på Hurghada Flyplass

 

Mest populære i Hurghada Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Hurghada Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Hurghada Flyplass-stasjon

Adresse

Airport Road 01, . Hurghada, Red Sea, Egypt
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
10:00 - 20:00
Helligdager
10:00 - 20:00

Våre tjenester ved Hurghada Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Den populære feriebyen Hurghada, ved Rødehavets kyst, tiltrekker seg årlig en rekke egyptiske og internasjonale turister på jakt etter de perfekte snorkel- og dykkedestinasjonene. Hva er vel mer praktisk enn å hente ut din leiebil allerede ved ankomst på flyplassen i Hurghada? Sixt tilbyr leiebiler fra Hurghada flyplass som holder svært høy standard og som passer for de aller fleste reisefølger. Velg mellom sedan, 4x4 eller minibuss, og kanskje ønsker du å prøve en av våre biler i premium klassen? Legg til nyttige ekstragoder som tilpasset barnesete, ekstra sjåfør eller garantert GPS når du foretar din bestilling her på nettsidene eller per telefon.
Hvordan skaffe leiebil på Hurghada flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Hurghada flyplass?

Hurghada internasjonale lufthavn (HRG) ligger cirka 10 kilometer sørvest for bysentrum El Dahar og de mest populære reisemålene ligger som perler på en stor langs den vakre kyststripen. Selv om det ikke er mulig å forhåndsbestille en spesifikk bilmodell, er du garantert en leiebil innen samme kategori som du foretrekker. Med leiebil fra Hurghada flyplass kommer du deg enkelt rundt i denne regionen.
Svøm med fargerike fisker i Rødehavets krystallklare vann

Svøm med fargerike fisker i Rødehavets krystallklare vann

Med en leiebil fra Hurghada flyplass har du et godt utgangspunkt for å utforske denne vakre regionen av Egypt i ditt eget tempo. Området kryr av vakre strender som tiltrekker seg snorkel- og dykkeentusiaster fra hele verden. Ta turen til South Beach hvor du kan slikke sol på de hvite strendene eller kjøle deg ned i det krystallklare vannet. Du kan også ta den korte kjøreturen inn til Hurghada sentrum hvor mange eksotiske opplevelser venter deg. Her kan du gjøre et skikkelig røverkjøp på Ad-Dahar souk som er et marked fylt av små boder og butikker som selger alt fra kobber og lær til shisha-piper. Sixt bilutleie på Hurghada flyplass ønsker deg et komfortabelt opphold i Egypt!
Show more

Greit å vite når du leier på Hurghada Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Hurghada Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Hurghada Flyplass må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hurghada Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hurghada Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 54 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Hurghada Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hurghada Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hurghada Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Hurghada Flyplass

Vis mer