Bilutleie i Alexandria

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Alexandria

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Alexandria som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Alexandria

Hvordan du skaffer leiebil i Alexandria

Hvordan du skaffer leiebil i Alexandria

Med Sixt bilutleie i Alexandria kan du se denne historiske byen som har hatt stor innflytelse opp gjennom årene. Her kan du kjøre rundt med leiebilen din og se hvorfor Alexandria kalles middelhavets perle, og du vil være i trygge hender når du velger oss. I utvalget vårt finner du økonomibiler til konkurransedyktige priser, brukervennlige familiebiler, 4x4 som ligger godt på veien eller minibusser dersom dere er mange på reise. Som ekstragoder får du alltid air condition installert siden solen er sterk i Egypt, og tredjepartforsikring sikrer en trygg kjøreopplevelse. Alle våre kjøretøy blir levert til oss fra de mest anerkjente billeverandørene. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Alexandria og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Mange ankommer Egypt med fly, og da står Sixt klar til tjeneste med en tydelig merket skranke på Alexandria flyplass (ALY). Når som helst du ønsker, kan du gå inn på nettsidene våre og forhåndsbestille, eller bare møt opp spontant dersom du allerede befinner deg i Alexandria. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Severdigheter du kan besøke med leiebil i Alexandria

Severdigheter du kan besøke med leiebil i Alexandria

Alle som er interesserte i historie, vil nok straks vende nesen mot Alexandria bibliotek, som i sin tid var et av de viktigste sentrene for kunnskap i antikkens verden. Bygget i seg selv er et arkitektonisk underverk og ligger ved byens kystlinje der du kan foreta fine rekognoseringsturer. Det er også utallige bademuligheter i Alexandria, samt mange markedsplasser der du kan oppleve yrende folkeliv. Byen ligger i Nilen-deltaet, og her finnes det en rekke byer i forskjellige størrelser som du kan besøke når du disponerer leiebil fra Alexandria.
Show more
Greit å vite når du leier i Alexandria
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Alexandria?
For å leie en bil med SIXT ved Alexandria må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Alexandria.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Alexandria?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Alexandria. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,3
Basert på 74 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Vanlige spørsmål om leie i Alexandria
Hva trenger jeg for å leie en bil i Alexandria?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Alexandria?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Alexandria?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Alexandria

Vis mer