Bilutleie
Punta Cana
Kollaps
Den dominikanske republikk // Punta Cana
Endre personlige detaljer

Leiebil Punta Cana: Sixt Bilutleie online

Dersom det er ro og fred du er ute etter, har du kommet til riktig sted, siden du med leiebil i Punta Cana selv kan bestemme når du for eksempel skal spille golf eller ligge og døse på stranden. Utvalget vårt består av pålitelige kjøretøy fra verdensledende fabrikanter, og Sixt bilutleie har alltid konkurransedyktige priser. Velg mellom kompaktbiler, familiebiler til dagligdags bruk eller 4x4 som har godt veigrep. Det følger fri kjørelengde med samtlige modeller slik at du kan nyte full fleksibilitet, og air condition gjør at du kan holde hodet kaldt mens du oppdager Den dominikanske republikk.

 
  • Punta Cana Flyplass

    Sixt Bilutleie
    Carretera Aeropuerto 106
    23000 Punta Cana

    Ma. - Sø.07:00 - 23:00
    Helligdag07:00 - 23:00

    Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du skaffer leiebil i Punta Cana

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Punta Cana og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det følger en lang rekke forsikringer og gebyrer med i prisene på leiebilene våre, mens tilleggstjenester som navigasjonssystem og dieselmotor kan optimalisere kjøretøyet ditt. Du finner oss på Punta Cana lufthavn (PUJ) siden det er vanlig å ankomme Den dominikanske republikk med fly. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Punta Cana

Punta Cana har hele elleve golfbaner som kan friste noen og enhver til å bedrive denne avslappende sporten, og det er selvsagt også mange herlige strender der du kan nyte livet. Om kvelden kan du fordrive tiden i stilrene kasinoer, eller nyt en drink på de mange barene du finner i Punta Cana. Kom deg også sørover til Del Este nasjonalpark for å oppleve mye flott landskap. Det er både enkelt og praktisk å leie bil i Punta Cana når du vil få med deg de beste opplevelsene.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service