Bilutleie
Nørresundby
Kollaps
Danmark // Nørresundby
Endre personlige detaljer

Leiebil Nørresundby: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Nørresundby, vil du oppleve mange fordeler med Sixt bilutleie. Vi tilbyr leiebiler i flere forskjellige prisklasser, og vi får modellene våre kun fra anerkjente billeverandører. Se vårt rikholdige utvalg av kjøretøy og velg blant familiebiler, rimelige økonomibiler, romslige minibusser eller premiummodeller dersom du vil ha noe ekstra komfortabelt. Tredjepartforsikring er inkludert, fri kilometerlengde følger med de fleste modeller, og betaler du ved henting, får du gratis ombooking dersom det blir forandring i planene for Danmarksreisen din. Du vil være i gode hender med Sixt bilutleie i Nørresundby.

 
 • Aalborg Flyplass
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00
  Helligdag09:30 - 16:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Aalborg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00
  Helligdag09:30 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Nørresundby?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Nørresundby og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er spesielt enkelt dersom du ankommer med fly, siden vi har vår filial på Aalborg lufthavn (AAL), og vi har et vell av tilleggstjenester tilgjengelige for å optimalisere kjøretøyet ditt. Navigasjonssystem øker fremkommeligheten, og vinterdekk gjør for eksempel bilturen mye enklere når det er glatt på veiene. For små ekstrabeløp kan du også få et fullforsikret kjøretøy. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hvorfor skaffe deg leiebil i Nørresundby

Nørresundby ligger på den andre siden av vannet fra Aalborg, og du finner mye flott å se på begge sider av vannet. Kjør til Strandpark der du kan nyte grønne omgivelser med god utsikt mot Aalborg, og Solsideparken er også et nydelig grøntområde med mange rekreasjonsmuligheter. Kjør også vestover til Limfjorden for å se nydelige naturområder, og selve Aalborg by har masse flott å by på. Du kan også enkelt kjøre både mot øst og vest i Danmark for å komme deg til mange kilometer med strandlinje. Sixt ser frem til å ordne med en pålitelig leiebil i Nørresundby for deg.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service