Bilutleie
Kolind
Kollaps
Danmark // Kolind
Endre personlige detaljer

Leiebil Kolind: Sixt Bilutleie online

Har du lyst til å oppleve det landlige Danmark og rolig atmosfære, er Sixt bilutleie i Kolind helt ideelt for deg. Her finner du små tettsteder omringet av åkerlandskap og skoger, og dermed kan du nyte rolige omgivelser og landturer. Vi har vår stasjon for leiebil på Aarhus flyplass (AAR) bare noen kilometer mot sør, og i utvalget vårt har vi leiebiler som stadig oppdateres. Velg blant familiebiler til allmenn bruk, minibusser med god plass eller premiummodeller for en ekstra bekvem kjøretur. Sixt utstyrer alle våre leiebiler med fri kjørelengde, slik at du kan bli godt kjent med Kolind og omegn.

 
 • Aarhus Flyplass
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Aarhus Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffe leiebil i Kolind?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kolind og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan velge mulighet for ekstra sjåfør som kan avløse deg på lange bilturer, og barnesete til minsten gjør at hele familien får sitte trygt. For en ekstra trygg kjøreopplevelse kan du også legge til ekstra forsikringer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mulighetene du får med leiebil i Kolind

Kolind er ett av flere tettsteder der du kan nyte tilbakelent atmosfære og koselige små sentrumsområder med kirker og kafeer. Du anbefales absolutt å ta en tur til nasjonalparken Mols Bjerge, der du finner store skogområder og mange turmuligheter, og like mot øst ligger Ree Park Safari som har mye underholdning for hele familien. Det er ikke noe problem å komme seg fra Kolind til Danmarks nest største by Aarhus og alt som er å oppleve der, og ved Løgten Bukt finner du flott natur og Kalø slottsruiner. Med leiebil i Kolind venter både urbane og landlige opplevelser på deg.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service