Bilutleie
Grenaa
Kollaps
Danmark // Grenaa
Endre personlige detaljer

Leiebil Grenaa: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie ønsker velkommen til hjertet av Danmarks østkyst. Her er det mye vakker natur og kystlinje som du fritt kan utforske med leiebil i Grenaa. Møt enten opp på stedet og la oss velge den leiebilen som passer best til din situasjon, eller forhåndsbestill over nett eller telefon for å være forberedt. I utvalget vårt har vi moderne kjøretøy fra kun de mest fremtredende leverandørene, med familiebiler og minibusser som tar deg trygt frem. Alle våre modeller kommer med ubegrenset kjørelengde, og betaler du ved henting, tilbyr vi gratis ombooking og kansellering dersom det skulle bli forandring i planene.

 
 • Grenaa Stena Line Ferry Term.

  Sixt Bilutleie
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Ma. - Sø.08:30 - 22:00
  Helligdag08:30 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffe leiebil i Grenaa?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Grenaa og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Se alle våre nyttige tilleggstjenester som du kan skaffe deg for ubetydelige ekstrabeløp, deriblant GPS og barnesete som vil gjøre kjøreturen din i Grenaa mer komfortabel. Du kan også gjøre leiebilen din fullforsikret for små ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Spør gjerne også våre lokalkjente ansatte om reisetips i regionen.

Hva du kan oppleve med leiebil i Grenaa

Grenaa har mange attraksjoner og opplevelser til tross for sin beskjedne størrelse, og har du eget kjøretøy, kan du også lett komme deg til Danmarks nest største by, Aarhus. Kom deg til Kattegatcenteret der du kan se mye av livet i havet, og like ved ligger Grenaa marina. Kjør også rundt i nærområdet for å se herskapelige slott og herregårder, og spesielt anbefales Landbrukermuseet med et 600 år gammelt slott fullt av historie. Her ser du også lange strekninger med kystlinje og åkerlandskap når du benytter deg av et kjøretøy fra vår bilutleie i Grenaa.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service