Bilutleie
Billund
Kollaps
Danmark // Billund
Endre personlige detaljer

Leiebil Billund: Sixt Bilutleie online

En tur til Billund blir en herlig og komfortabel opplevelse dersom man leier en bil fra Sixt. Uansett om du er på firmatur eller ferietur i Danmark, vil bilutleie i Billund gjøre det enklere for deg å komme deg rundt i området og oppleve de severdighetene du ønsker. Du kan velge leiebil fra det store utvalget som Sixt tilbyr, blant annet personbil, stasjonsvogn, 4x4 eller varebiler. De mange leiebilkategoriene som tilbys gjør at du kan velge akkurat den bilen som passer deg best, uansett om du er på jakt etter en luksus-bil eller en billigere økonomi-bil til din Billund-reise.

 
 • Billund Flyplass
  Arrival Hall
  7190 Billund

  Ma. - Fr.08:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Billund Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  7190 Billund

  Ma. - Fr.08:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Billund

Her kan du lese mer om hvilken type leiebil i Billund man kan bestille. Du kan også beregne priser for den perioden du ønsker å reise, og bestille leiebilen på nettet. Da får du alltid bil i den kategorien du velger. Hos Sixt kan du velge mellom et stort utvalg ekstra leiebiltjenester som ekstra forsikring, barnesete, GPS eller ubegrenset kjørelengde. Du skal kunne tilpasse leiebilen din slik at den føles like komfortabel som din egen bil hjemme.

Leiebil i Billund med Sixt

Det Billund i Danmark er aller mest kjent for, er som hjemmet til LEGOLAND. Du kan fly til Billund Lufthavn (BLL) fra Oslo Gardermoen og så bestille bilutleie i Billund for å enkelt komme deg til fornøyelsesparken og oppleve alt den har å by på. Den er perfekt både for store og små med sine miniatyrvarianter av byer bygget kun av legoklosser, karuseller, berg- og dalbaner og morsomme butikker. Du kan til og med parkere leiebilen din der for natten og overnatte i LEGOLAND. For dem som ikke er like interessert i LEGO, kan man kjøre en leiebil fra Billund og oppleve resten av det Jylland har å by på. Du kan ta turen til de herlige, langgrunne strendene, handle billig på et av de mange shoppingsentrene eller besøke små, pittoreske byer som Ebeltoft og Aalborg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service