Bilutleie
Aalborg
Kollaps
Danmark // Aalborg
Endre personlige detaljer

Leiebil Aalborg: Sixt Bilutleie online

Aalborg er den største byen i det nordlige Danmark og kan med enkelhet bli startstedet ditt for strandliv og naturopplevelser. Sixt bilutleie i Aalborg har kjøretøy for alle anledninger, og det er fullt mulig å hente en leiebil på Aalborg flyplass (AAL), siden vi alltid ligger strategisk til. I vårt varierte utvalg finner du sedan og stasjonsvogn til vanlig bruk, kraftige 4x4, minibusser eller luksusmodeller for deg som vil ha et optimalt kjøretøy på turen. Våre aller fleste modeller har ubegrenset kjørelengde inkludert for at du skal kunne kjøre fra vest til øst i Danmark uten problemer, og tredjepartforsikring er med for sikkerhetens skyld.

 
 • Aalborg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Aalborg City Center

  Sixt Bilutleie
  John F. Kennedys Pl. 1
  9000 Aalborg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Aalborg?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Aalborg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har mange tilleggstjenester for at du skal kunne optimalisere kjøretøyet ditt, blant annet navigasjonssystem og barneseter så alle får sitte trygt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du vil bli varmt mottatt på våre filialer og få besvart alle spørsmål som måtte ligge deg på hjertet.

Se Aalborg og omegn med et kjøretøy fra Sixt

Aalborg ble grunnlagt i vikingtiden, og på de flotte museene i byen kan du se hvordan Aalborg har utviklet seg opp gjennom århundrene. Med leiebil i Aalborg kan du med letthet bevege deg mellom de fine grøntområdene i byen, som Sohngårdsholmsparken og Strandparken på den andre siden av fjorden. Aalborg er en by der mange arkitekter har fått fritt utløp for sine ideer, og du trenger ikke å kjøre langt i sentrum for å se arkitektoniske gullkorn. Du er sikret et lettvint og komfortabelt opphold med leiebil i Aalborg.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service