Bilutleie
Guapiles
Kollaps
Costa Rica // Guapiles
Endre personlige detaljer

Leiebil Guapiles: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Guápiles har du sjansen til å se mye tropisk skog og frodig landskap, og Sixt bilutleie har kjøretøy for de fleste anledninger og reiseformål. I utvalget vårt finner du kompaktbiler som passer ypperlig for deg og din reisepartner, og prisene våre er milde mot reisebudsjettet. Ellers har vi også familiebiler til allmenn bruk tilgjengelig her hos oss, samt ekstravagante luksusbiler eller 4x4 som tar deg frem uansett veiforhold. Det er air condition installert i alle modellene våre, siden klimaet i Costa Rica er nesten tropisk, og du er sikret en komplett leiebilavtale med alt det nødvendige inkludert, for eksempel veiavgifter.

 
 • Guapiles/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery and Collection
  . Guapiles

  Ma. - Lø.10:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Guápiles

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Guápiles og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får også tredjepartforsikring med i prisen for økt trygghet, og spør gjerne våre lokalkjente ansatte om steder som bør besøkes i regionen. Vi kan tilby ekstrautstyr som internett i bilen og GPS for at navigasjon skal være enkelt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting du kan få med deg med leiebil i Guápiles

Her i Guápiles er det mye grønt landskap og rikelig med dyreliv, og dermed kan du benytte kjøretøyet ditt til å dra på oppdagelsesturer i de dype skogene. Guápiles i seg selv har en hyggelig atmosfære og vennlig befolkning, og landskapet rundt byen er svært åpent og fruktbart. Det renner flere store elver gjennom denne delen av Costa Rica, og du kan se mye interessant dyreliv dersom du kjører nær elvebreddene i Guápiles. Du kan også foreta litt lengre turer til flere nasjonalparker som ligger rundt omkring, og det er et klokt valg å benytte Sixt bilutleie i Guápiles for personlig transport.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service