Bilutleie
Bogotá
Kollaps
Colombia // Bogotá
Endre personlige detaljer

Leiebil Bogotá: Sixt Bilutleie online

Fra Colombias hovedstad venter mange storbyopplevelser på deg. Prisnivået i dette landet er lavt, og derfor kan det være mye tid og penger å spare med Sixt bilutleie i Bogota. Vi ligger naturlig nok plassert på Bogota flyplass (BOG), slik at du får raskest mulig overgang fra kollektiv til personlig transport. I vårt utvalg av kjøretøy finner du kategorier i prisklasser for alle typer reisende, og både par og barnefamilier kan finne noe som passer til antallet passasjerer. I denne millionbyen trenger du mange dager på å få med deg alt det severdige, men det er også mye vakker natur utenfor byen. En leiebil i Bogota er inngangsdøren din til det beste av Colombia.

 
 • Bogotá El Dorado Flyplass

  Sixt Bilutleie
  calle 26 #106-39
  110111 Bogota

  Ma. - Fr.07:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Det er praktisk og enkelt å leie bil i Bogota

Ved å klikke på lenken ovenfor, finner du mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Bogota og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan bli godt kjent med Bogotas veinett siden fri kjørelengde kommer med samtlige modeller. Det er heller ikke noe problem om du er under 25 år og vil oppleve Bogota. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi anbefaler GPS som en oppgradering siden man fort kan kjøre seg vill i denne kjempestore byen.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Bogota

Kom deg til kjernen av byen og opplev det store og varierte parkområdet Simón Bolívar. Du finner også idrettsanlegg og en botanisk hage i denne grønne lungen. Som på mange andre steder på dette kontinentet kan du se flere flotte kirker når du kjører gatelangs. Hvis en lengre kjøretur står på dagsplanen, anbefaler vi Chingaza nasjonalpark mot øst. Bogota har ellers rundt 60 museer hvor du kan gjøre et dypdykk. Du handler klokt når du bestiller hos Sixt bilutleie i Bogota.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service