Bilutleie
Golden Sands
Kollaps
Bulgaria // Golden Sands
Endre personlige detaljer

Leiebil Golden Sands: Sixt Bilutleie online

Golden Sands på østkysten av Bulgaria lever opp til sitt navn med sine langstrakte strender og blåe hav. Byen er attraktiv for besøkende fra alle verdensdeler grunnet sin vakre beliggenhet mellom havet og de skogkledde åsene. Her er nattlivet heftig og kostnadene svært lave. Feriebyen egner seg for hele familien ettersom det finnes en rekke barnevennlige områder og attraksjoner. Med Sixt leiebil i Golden Sands kan du fritt kjøre langs den lange kyststrekningen og finne ditt eget favorittsted. Avhengig av hvilken stasjon du velger, kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, minibusser eller luksusbiler hvis du ønsker å unne deg selv og ditt reisefølge litt ekstra.

 
 • Golden Sands / International Hotel

  Sixt Bilutleie
  Golden Sands
  9007 Varna

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Golden Sands/Melia Hermitage

  Sixt Bilutleie
  Golden Sands Resort 1
  9007 Varna

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Golden Sands?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Golden Sands og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med tyveriforsikring kan du ligge på stranden uten å bekymre deg for bilen, og air condition kan bli nødvendig i sommerheten. Andre praktiske tilleggsgoder som trådløst internett og ekstra sjåfør, kan alltid bestilles via våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Golden Sands

Golden Sands er det største feriestedet langs den østlige Svartehavskysten, og kan skilte med nesten fire uavbrutte kilometer med deilig sandstrand som noen steder måler hele 100 meter i bredden. Dermed er det bare å starte leiebilen tidlig på morgenen og komme seg ut til havet og de blå bølgene. Her er det også muligheter for spabehandling og vannaktiviteter. En av Bulgarias største byer, Varna, ligger kun en halvtime med bil sør for Golden Sands, og her er det mye å utforske for den eventyrlystne. Sixt bilutleie i Golden Sands lar deg oppleve sommer og sol på sitt beste.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service