Bilutleie i Sarajevo

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Sarajevo

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sarajevo Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Sarajevo

Hvordan skaffe leiebil i Sarajevo?

Hvordan skaffe leiebil i Sarajevo?

Sarajevo er hovedstaden i Bosnia-Hercegovina med omtrent 700 000 innbyggere i hele metropol-området, og byen er et av de viktigste kultursentrene på hele Balkan. På grunn av sin lange historie, kalles byen for «Europas Jerusalem», noe som betyr at du vil kunne se mange flotte, religiøse bygninger her. En kort biltur utenfor byen ligger De dinariske alper, og Miljacka elv renner gjennom sentrum og medvirker til det naturskjønne landskapet i denne regionen. Med leiebil i Sarajevo kan du få både urbane og landlige opplevelser på samme dag, og kategoriene du kan velge blant hos Sixt er familiebiler, økonomibiler og minibusser. Velkommen til Sarajevo!Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Sarajevo og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Hos oss får du alltid flere forsikringer inkludert, slik at du kan kjøre trygt, og lokasjonstillegg og air condition kommer også med på kjøpet. Andre praktiske tilleggsgoder kan velges på våre nettsider, der for eksempel GPS er å anbefale i en storby. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Sarajevo

Hva du kan oppleve med leiebil i Sarajevo

Opplev sentrum med leiebilen og bli kjent med gatenettet, da det gir deg et innblikk i stedets ulike byggestiler og muligheten til å ta et stopp på en av byene mange kaféer. Sarajevo er kjent for å ha en svært vennlig befolkning som nyter godt av lite kriminalitet, og du vil høre mange forskjellige språk på gatene, ettersom dette er en kosmopolitisk by. Kjør til Acaz Twist Tower, en topp moderne skyskraper med et unikt design, og Sarajevo Bysenter er et stort kompleks med kjøpesenter og spennende attraksjoner. Du kan også ta turen til de nærliggende åsene for å nyte den praktfulle utsikten over byen. Sixt bilutleie i Sarajevo vil gi deg en spennende opplevelse i Bosnia-Hercegovina.
Show more
Greit å vite når du leier i Sarajevo
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sarajevo?
For å leie en bil med SIXT ved Sarajevo må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sarajevo.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sarajevo?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sarajevo. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 458 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Sarajevo

Hva trenger jeg for å leie en bil i Sarajevo?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Sarajevo?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sarajevo?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?