Bilutleie
Gosselies
Kollaps
Belgia // Gosselies
Endre personlige detaljer

Leiebil Gosselies: Sixt Bilutleie online

Gosselies ligger i den nordlige delen av byen Charleroi i det sentrale Belgia. Charleroi er en av Belgias største byer og har mange opplevelser som ligger og venter på deg straks du har snurret hjulene i gang fra en av Sixts stasjoner i området. Derfor er leiebil i Gosselies noe du bør unne deg på reisen. Sixt tilbyr bilkategorier som kan tilfredsstille de fleste reiseformål. Her kan du velge blant sedaner, stasjonsvogner, SUV med god plass, firehjulstrekkere som tåler krevende forhold, eller skjem deg selv litt bort med en av våre luksusmodeller. Prøv Sixt for å få en god leiebilopplevelse mens du befinner deg i Belgia.

 
 • Charleroi Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Rue des Freres Wright 8
  6041 Gosselies

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Gosselies

  Sixt Bilutleie
  Rue des freres wright 8
  6041 Gosselies

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Gosselies?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Gosselies og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du vil fort finne ut hvor enkelt det er å bestille leiebil på våre nettsider, og her kan du velge praktiske tilleggsgoder som ekstra sjåfør og GPS, som alltid er tilgjengelig. Ved alle våre stasjoner har vi døgnåpent tilbud for både henting og levering av kjøretøyet for å gi deg full fleksibilitet.

Hva du kan oppleve med leiebil i Gosselies

Gosseliers er et svært godt utgangspunkt for en leiebilferie, siden det går velpreparerte motorveier i alle fire himmelretninger, slik at du har hele Belgia for dine føtter. Charleroi by rett mot sør er et yndet turistmål, med sitt storslagne rådhus og glassmuseet som noen av godbitene. Kjør til Orleans Street på søndagene for å oppleve markedet med tallrike slagsboder og varer du aldri har sett før. Kjører du nordover, kan du se ekte belgisk landsbyliv langs de åpne jordene med småsamfunn rundt omkring, og du kan nyte lunsjen på en innbydende rasteplass. Mange muligheter åpner seg med Sixt bilutleie i Gosselies.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service