Bilutleie
Antwerpen
Kollaps
Belgia // Antwerpen
Endre personlige detaljer

Leiebil Antwerpen: Sixt Bilutleie online

Antwerpen er den største byen i det nordlige Belgia, og breddfull av opplevelser. Byen burde være obligatorisk for alle som oppsøker Belgia, grunnet all den storslåtte arkitekturen og den rollen som byen har spilt opp gjennom historien. Her er det så mye å få med seg at leiebil i Antwerpen er en nødvendighet, og Sixt gir mange gode tilbud til deg som vil disponere ditt eget kjøretøy. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler som passer for rimeligere reisebudsjetter, praktiske familiebiler, romslige minibusser, eller luksusbiler som vil vekke oppsikt gatelangs. Med Sixt mangler det ikke på noe.

 
 • Antwerpen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Antwerpen

  Sixt Bilutleie
  Vosseschijn Straat 11
  2030 Anvers

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Antwerpen?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Antwerpen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får 75 mil gratis kjørelengde med våre aller fleste modeller, som er mer enn det dobbelte av landets størrelse på tvers. Flere tilleggsgoder er alltid tilgjengelig på våre nettsider, og du kan både plukke opp og levere bilen døgnet rundt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Antwerpen

Antwerpen er et eldorado av severdigheter og opplevelser, derfor trengs det leiebil for å få med seg alt. Kjør ned til den digre havnen, som faktisk er Europas nest største, og se all den travle industrien. Kom deg til de enorme kirkene og torgene med yrende folkeliv, og du vil finne mange spennende spisesteder mens du blir kjent i gatenettet. Kjør til Guilt Markt og iaktta de fantastiske husene fra 1500-tallet, og her finnes mange museer både for kunst og historie. Nederlands grense ligger like mot nord, derfor vil du få et skikkelig eventyr med Sixt bilutleie i Antwerpen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service