Bilutleie
Barbados
Kollaps
Barbados // Barbados
Endre personlige detaljer

Leiebil Barbados: Sixt Bilutleie online

Du kan nyte tropiske omgivelser når du leier bil i Barbados, og Sixt er en av de eldste leiebiltilbyderne i bransjen og har lang erfaring. Benytt deg gjerne av nettsidene våre for å se utvalget av pålitelige kjøretøy som tar deg fra A til B. Med prisene våre er det ofte også penger å spare. Velg fritt mellom familiebiler som tar deg problemfritt dit du vil, robuste SUV-modeller eller luksusbiler så du har noe ekstra komfortabelt å kjøre rundt i Barbados med. Det kommer en rekke ekstragoder med på kjøpet, blant annet tredjepartforsikring og lokasjonstillegg.

 
 • Bridgetown Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport Access Road
  16000 Christ Church

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Barbados Saint James

  Sixt Bilutleie
  corner Appleby and Highway 1
  24007 Saint James

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du ordner med bilutleie i Barbados

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Barbados og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får fri kjørelengde med alle modeller, noe som gjør at du kan nyte full fleksibilitet i Barbados, og vi har flere oppgraderinger som du kan bestille. Noen av dem er dieselmotor og barneseter som vil optimalisere kjøreopplevelsen din. Du finner vår filial for leiebil på Barbados Bridgetown lufthavn. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Barbados

Første mål for mange er å komme seg til kyststrøkene og leve det deilige slaraffenlivet på de paradisiske strendene, og med leiebil i Barbados er det lett å finne de mest innbydende stedene. Miami Beach passer perfekt til bading og solslikking, mens surfere kan ta turen til Bathsheba Beach og boltre seg i de store bølgene. Barbados har også mye vakkert landskap du kan iaktta, for eksempel Harrison`s Cave der du kan se flotte formasjoner. Sixt bilutleie i Barbados ser frem til å gi deg nøklene i hånden.

 

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service