Bilutleie på Bahrain Flyplass

 

Mest populære i Bahrain Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bahrain Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Bahrain Flyplass-stasjon

Adresse

Building 200 Road 2403 Blk 224, 75104 Muharraq, Bahrain
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Bahrain Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Mellom Saudi-Arabia og Qatar, finner du øya Bahrain som er en del av de 36 øyene som utgjør kongedømmet Bahrain. Den lille oljestaten er hyppig besøkt av folk fra de omkringliggende landene, og for disse, samt for alle andre besøkende, er det svært praktisk å kunne hente en leiebil fra Sixt bilutleie på Bahrain flyplass. Hos oss kan du velge mellom kategorier som økonomiske sedaner, robuste 4x4, romslige minibusser eller kanskje har du bruk for en vare- eller lastebil som har plass for ekstra mye last? Vi har inkludert fri kjørelengde med alle våre kjøretøy for å gjøre reisen mer praktisk for deg, og tilleggsutstyr som GPS og ekstra sjåfør kan bestilles når du foretar din reservasjon av leiebil.
Hvordan skaffe leiebil på Bahrain flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Bahrain flyplass?

Vår oppgraderte og topp moderne bilpark på flyplassen i Bahrain består av kjøretøy som raskt og effektivt vil bringe deg til de stedene du ønsker å besøke. Du finner lett frem til vår skranke på Bahrain flyplass ved å følge skiltene i ankomsthallen. Her vil du bli tatt godt imot av våre medarbeidere som vil være behjelpelige med å besvare eventuelle spørsmål om leiebilavtalen, gi deg detaljerte veibeskrivelser og komme med lokale reisetips. Vi sørger for at du får en bil innen ønsket kategori, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Bahrain flyplass?

Hva du kan oppleve med leiebil fra Bahrain flyplass?

Bahrain internasjonale flyplass (BAH) ligger cirka 8 kilometer fra sentrum av hovedstaden Manama, helt nord på øya. Her kan du utforske det historiske bysenteret og besøke den gamle Bahrain-festningen, og glem heller ikke å ta turen innom den moderne Al-Fatih-moskeen. Med en leiebil fra Bahrain flyplass kan du ta en kjøretur ut i ørkenlandskapet og besøke det gåtefulle "Livets tre" som legenden sier representerer treet som Adam og Eva vandret rundt i bibelske tider. Kong Fahds motorvei i vest knytter Bahrain til Saudi-Arabia med dammer og broer.
Show more

Greit å vite når du leier på Bahrain Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bahrain Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bahrain Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bahrain Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bahrain Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 246 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,3)
På Sixt-stasjonen
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Bahrain Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bahrain Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bahrain Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bahrain Flyplass

Vis mer