Bilutleie
Melbourne
Kollaps
Australia // Melbourne
Endre personlige detaljer

Leiebil Melbourne: Sixt Bilutleie online

Melbourne er en av de to hovedbyene i Australia og har mye spennende du kan utforske med leiebilen din. I utvalget vårt av kjøretøy kan du finne økonomibiler til deg som vil bruke reisebudsjettet på andre ting enn transport, og vi har også familiebiler til allmenn bruk, samt minibusser så det ikke blir mange på seteplass. Alle modellene våre kommer med air condition for at du skal ha et behagelig klima i bilkupeen, og Sixt bilutleie i Melbourne gir deg også flere forsikringer inkludert i prisen så du kan kjøre trygt rundt. Fri kjørelengde gir deg også full reisefrihet i Melbourne og omegn.

 
 • Melbourne Flyplass

  Sixt Bilutleie
  2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

 • Melbourne

  Sixt Bilutleie
  230 A'Beckett Street
  3000 Melbourne

  Ma. - Fr.08:00 - 16:45
  Lø. - Sø.08:00 - 11:45
  Helligdag08:00 - 16:45

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan ordne med leiebil i Melbourne?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Melbourne og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Navigasjonssystem er ekstrautstyr som vi alltid anbefaler i millionbyer, og be gjerne om mulighet for en ekstra fører så dere kan bytte på kjøringen på lange oppdagelsesturer rundt i Australia. Du finner en av stasjonene våre på Melbourne lufthavn (MEL) siden de fleste tar fly for å komme hit, og du finner oss raskt etter at du har plukket opp bagasjen din. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Melbourne

Melbourne regnes som Australias kulturhovedstad, og det er mange skyskrapere i bykjernen som gir deg følelsen av å være i en ordentlig storby. Melbourne akvarium vil bli en slager for familien og har spesielt mange krokodiller du kan beundre, og Melbourne botaniske hage ligger i et enormt grøntområde der du også vil se mange av byens innbyggere som jogger og slapper av. Det er også mange bademuligheter langs kysten, så ikke nøl med å skaffe deg personlig fremkommelighet med en leiebil i Melbourne fra Sixt.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service