Bilutleie
Gold Coast
Kollaps
Australia // Gold Coast
Endre personlige detaljer

Leiebil Gold Coast: Sixt Bilutleie online

Du har kommet til riktig sted hvis du ønsker fritt leie her i Gold Coast, og mer av Australias grønne østkyst ligger for dine føtter når du har ditt eget kjøretøy. Herfra kan du kjøre langs mil på mil med strandlinje og kanskje ta en dagstur innom storbyen Brisbane, og vi har både kompakte bybiler og bilkategorier som passer for langturer. Vi tilbyr nemlig økonomibiler som passer ypperlig til par eller for deg som reiser alene, praktiske familiebiler eller minibusser med ekstra god plass til både passasjerer og bagasje. Fri kjørelengde med samtlige modeller gjør at du ikke trenger å tenke på de store avstandene i Australia.

 
 • Gold Coast Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Terminal Building
  4225 Coolangatta

  Ma. - Sø.07:30 - 22:30
  Helligdag08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Surfers Paradise

  Sixt Bilutleie
  Enderley/Surfers Paradise Blvd
  4217 Surfers Paradise

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan kan du ordne med leiebil i Gold Coast?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Gold Coast og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får flere forsikringer inkludert i prisen, og du kan gjerne bestille ekstrautstyr som navigasjonssystem for enkelhetens skyld, eller barneseter for at de minste også skal få sitte godt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi har selvsagt en stasjon for bilutleie på Gold Coast flyplass (OOL), siden mange ankommer stedet med fly.

Gode grunner til å skaffe leiebil i Gold Coast

Siden det er en nesten uendelig lang strandlinje i Gold Coast, kan det være smart å disponere leiebil for å finne de beste bølgene, og du kan også ankomme området før turistbussene har nådd frem. Det er også lett å komme seg mot vest til den praktfulle Tamborine nasjonalpark, der du får flott utsikt over kystområdet. Eller ta en dagstur til det enorme våtmarksområdet Main Channel der du kan se mye fugleliv. En leiebil i Gold Coast åpner mange muligheter for deg.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service