Bilutleie
Cairns Flyplass
Kollaps
Australia // Cairns // Cairns Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Cairns Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 411 Sheridan Street
  4870 Cairns AU +61-755558908
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: CNS
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45
 
 

Hos Sixt bilutleie på Cairns flyplass kan du raskt og enkelt finne den leiebilen som passer for deg og ditt reisefølge. Bilkategoriene du kan velge mellom er sedan, stasjonsvogn og minibuss med plass til opptil 12 personer. Vi sørger for du får en leiebil innen valgte kategori, men en spesifikk modell vil avhenge av tilgjengeligheten ved ankomst. De aller fleste av våre bilmodeller leveres med fri kjørelengde, noe som forenkler ditt opphold i Australia der avstandene kan være betydelige. Etter eget ønske kan du tilføye ekstratjenester som GPS og mulighet for ekstra sjåfør når du foretar din reservasjon.

Hvordan skaffe leiebil på Cairns flyplass?

Fra flyplassen i Cairns (CNS) kan du raskt fortsette din reise i det nordlige Queensland. Fra lufthavnen er det cirka 7 kilometer til Cairns sentrum som er en eksotisk by der du vil kunne nyte lyden av et utall subtropiske lyder fra jungelen som omkranser byen. Du finner lett frem til vårt oransje skranke på flyplassen ved å følge skiltingen etter at du har passert bagasjeutleveringen. Her vil du bli tatt varmt imot av våre dyktige medarbeidere, som vil besvare dine spørsmål og guide deg frem til din forhåndsbestilte leiebil.

Med verdens største korallrev for dine føtter

Cairns by har en befolkning på rundt 130 000 innbyggere og er svært populær for sitt tropiske klima og geografiske beliggenhet. Med leiebil fra Cairns flyplass kan du lett ta deg frem til et av verdens mest ettertraktede korallrev, Great Barrier Reef, med de fantastiske korallene og et mangfold av subtropiske fiskearter i de vakreste farger du kan tenke deg. Med leiebil fra Cairns flyplass kan du også besøke de deilige strendene i Port Douglas, få med deg Daintree-regnskogen, dra på rafting på Tylly-elven og mange andre naturopplevelser. Sixt gir deg mobilitet og fleksibilitet til selv å bestemme hva du vil oppleve under ditt opphold i det nordlige Australia.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45

Kontakt

Sixtstasjon Cairns Flyplass CNS 411 Sheridan Street 4870 Cairns -16.896450, 145.754440 +61-755558908

Sixtstasjon Cairns Flyplass CNS

411 Sheridan Street
4870 Cairns
 
Telefon +61-755558908

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service