Bilutleie
El Calafate
Kollaps
Argentina // El Calafate
Endre personlige detaljer

Leiebil El Calafate: Sixt Bilutleie online

El Calafate er det perfekte stedet for deg som vil se den villeste naturen som finnes i Argentina. Denne byen ligger nemlig ved breddene til den store Argentino-sjøen, og det er mange oppdagelsesturer du kan foreta med leiebil langs breddene i dette naturområdet. Sixt bilutleie i El Calafate er som vanlig på pletten for å assistere deg med et personlig kjøretøy, og i utvalget vårt tilbyr vi kategoriene sedan og stasjonsvogn for allment bruk, kompaktbiler hvis du kommer hit med din kjære eller på egen hånd, og minibusser som har godt med plass. Stasjonen vår befinner seg naturlig nok på El Calafate flyplass (FTE).

 
 • El Calafate Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta 11 s/n
  9405 El Calafate

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det tar ikke lang tid å booke leiebil hos Sixt i El Calafate

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i El Calafate og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Argentina er et langstrakt land, men det trenger du ikke bekymre deg for siden du får fri kjørelengde inkludert uansett kategori. Aircondition er installert i alle modellene våre, og du får i tillegg gebyrfri ombooking eller kansellering av bestillingen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi tilbyr også fine tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til junior for en rimelig penge.

Opplev den argentinske villmarken med leiebil fra El Calafate

Det anbefales å ta enten vei 15 eller 11 fra El Calafate for å komme nærmere innpå Andesfjellene, og etter en tid vil du se den majestetiske naturen i all sin prakt. Argentino-sjøen har digre isflak som ligger og flyter på vannet, og det er også store isbreer her siden vi befinner oss langt sør. Med leiebil fra Sixt i El Calafate kan du mot øst finne landskaper som minner om ørken, og mot vest og grensen til Chile ligger nasjonalparken Los Glaciares.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service