Bilutleie
Tirana Flyplass
Kollaps
Albania // Tirana // Tirana Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Tirana Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Rinas airport 1
  11111 Rinas AL +355-68-2068500
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: TIA
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 23:30
 
 

Sixt bilutleie på Tirana flyplass

Tiranas internasjonale flyplass (TIA) er den eneste flyplassen i Albania og er derfor en viktig forbindelse til Europa og resten av verden. Sixt er stolte av å kunne tilby en topp moderne bilpark med kategorier som prisgunstige sedaner, romslige minibusser og praktiske firehjulstrekkere som kan være nyttig hvis du tenker deg opp i de dinariske alper i nord. Vi sørger for at du får din foretrukne bilkategori, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved hentetidspunktet. Med fri kjørelengde kan du utforske Albania på kryss og tvers, og om du ønsker å være garantert at GPS er installert i bilen ved ankomst, kan du forhåndsbestille dette på våre nettsider.

Hvordan skaffe leiebil på Tirana flyplass?

Flyplassen i Tirana er også kjent under sitt fulle navn, Tirana internasjonale flyplass, Nënë Tereza, og ligger kun en cirka halvtimes kjøretur nord for Tirana bysentrum. Følg skiltene til leiebilområdet ved utgangen til ankomstområdet for å finne Sixt sin oransje skranke. Her venter våre serviceinnstilte medarbeidere på å kunne overrekke deg nøklene til din forhåndsreserverte leiebil.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Tirana flyplass

Albania har historisk sett en relativ dyster historie som er dominert av stalinistisk regler og et kaotisk samfunn etter kommunismens fall i 1992. I dag er dette Middelhavslandet på rask fremmarsj, og stadig mer og mer populær sommerdestinasjon for tilreisende fra de nærliggende europeiske landene. Når du henter din leiebil på vår stasjon for bilutleie på Tirana flyplass, er du kun en kort kjøretur unna Tirana by. Her kan du ta en tur på Skanderbeg-torget eller besøke den vakre Et'hem Bey moské. Rundt Albanias hovedstad finner du også et godt utvalg grønne lunger, hvor Dajti nasjonalpark i øst utmerker seg som en av de beste. Med leiebil fra Tirana flyplass kan du også ta turen til den vakre kystlinjen i vest hvor strendene langs Adriaterhavet ligger på rekke og rad.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 23:30

Kontakt

Sixtstasjon Tirana Flyplass TIA Rinas airport 1 11111 Rinas 41.414722, 19.720556 +355-68-2068500

Sixtstasjon Tirana Flyplass TIA

Rinas airport 1
11111 Rinas
 
Telefon +355-68-2068500

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service