Bilutleie
Rinas
Kollaps
Albania // Rinas
Endre personlige detaljer

Leiebil Rinas: Sixt Bilutleie online

Albanias overflod av vakker natur gjør det vanskelig å tro at det tok landet 20 år å reise seg etter det brutale kommunistregimets fall i 1991. Nå som landet har tatt igjen resten av det østre Europa og vel så det, kan du finne en rekke enestående og bevarte attraksjoner. Med egen leiebil fra Rinas kan du oppdage unike fjellandskap, bortgjemte arkeologiske steder og landsbyer der tiden ser ut til å ha stått stille. På Sixt sin stasjon for bilutleie i Rinas kan du velge ditt skreddersydde kjøretøy fra et bredt utvalg av topp moderne leiebiler i ulike kategorier. Vi tilbyr både sedaner, minibusser og SUV-modeller .

 
 • Tirana Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Rinas airport 1
  11111 Rinas

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Utforsk Albania med et skreddersydd kjøretøy

25 kilometer nordvest for landets blomstrende hovedstad Tirana ligger landsbyen Rinas. Her finner du Tirana internasjonale flyplass (TIA), også kjent som Nënë Tereza, og Sixt sin oransje skranke er i ankomstområdet. Her vil du bli møtt av våre erfarne ansatte som vil levere deg til ditt forhåndsbestilte kjøretøy og besvare eventuelle spørsmål. Vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller vil variere ved ankomst, men at vi hos Sixt alltid sørger for at du får en leiebil i ønsket kategori. For å gjøre kjøringen mest mulig behagelig og stressfri for deg, har vi inkludert fri kjørelengde, forsikring mot henholdsvis tyveri og kollisjon samt tredjepartforsikring på alle våre leiebiler i Rinas.

Frihet til å utforske området i eget tempo

Etter en noe dyster historie har Albania reist seg igjen, og med sine majestetiske fjell og vakre strender har landet blitt en rival til andre populære middelhavsdestinasjoner. Har du leiebil i Rinas, er du kun en halvtimes kjøretur unna den livlige og fargerike hovedstaden Tirana. Utforsk en rik kunstscene mens du ser fascinerende relikvier fra byens ottomanske, italienske og kommunistiske fortid. Med egen bil til disposisjon har du også muligheten til å legge ut på lengre turer, for eksempel nordover mot De fordømte fjellene og De dinariske alpene.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service