Bilutleie
Wembley, London
Kollaps
Storbritannia // Wembley, London
Endre personlige detaljer

Leiebil Wembley, London: Sixt Bilutleie online

Wembley i London er plassert i de nordlige delene av Storbritannias hovedstad, noe som gjør at du da har tilgang til både bysentrum i sør og landlige forhold mot nord. Atmosfæren her er litt roligere enn i Londons bykjerne, med flere koselige puber og barer der du kan få en liten smak av innbyggernes dagligliv. I vårt store utvalg av kjøretøy kan du velge mellom økonomibiler til noen av de laveste prisene som er å oppdrive, brukervennlige familiebiler, solide 4x4, minibusser så du får med hele reisefølget, eller smekre sportsbiler du kan cruise rundt med. Hvis du betaler først når du henter bilen din, er det gratis ombooking og kansellering dersom noe uventet skulle dukke opp før avreise.

 
 • London Wembley (Nord)
  GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln
  HA9 7ND Wembley, London

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • London Wembley (Nord)

  Sixt Bilutleie
  GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln
  HA9 7ND Wembley, London

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan ordne med leiebil i Wembley i London

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Wembley i London og ekstratjenestene som er tilgjengelige. De aller fleste kategoriene har ubegrenset kjørelengde med på kjøpet slik at du kan bli kjent med hver krik og krok av Wembley i London, og grunnleggende forsikringer er medberegnet i prisen. Har du smarttelefon, kan du velge deg modell ved utlevering, og du må gjerne bestille tilleggstjenester som GPS og ekstra førertillatelse. Spør gjerne også Sixt sine lokalkjente medarbeidere om de beste stedene å besøke her i hjertet av Storbritannia.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Wembley i London

Det naturlige midtpunktet i Wembley i London er selvfølgelig den enorme arenaen der det avholdes både konserter og sportsarrangementer, og det er mange butikker og spisesteder like i nærheten. Med kjøretøyet ditt kan du lett komme deg til golfbanene og parkanleggene som det er mange av her, og selvsagt vil London sentrum være fristende, der det kryr av severdigheter og attraksjoner. Du står fritt til å velge dine egne muligheter med egen leiebil fra Sixt bilutleie i Wembley i London.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service