Bilutleie
Stansted
Kollaps
Storbritannia // Stansted
Endre personlige detaljer

Leiebil Stansted: Sixt Bilutleie online

Stansted ligger i Essex fylke og mottar mange reisende årlig, ettersom den rommer en av Londons flyplasser. Dersom du har bestilt leiebil i Stansted, kan du gjerne ta deg tid til å nyte dette distriktet før du tar turen inn til hovedstaden, og Sixt gir deg full bevegelsesfrihet til å kjøre hvor det måtte passe deg. Kategoriene du kan velge blant, er sedan, stasjonsvogn, SUV og 4x4, eller du kan vekke oppsikt langs gatene med en av våre lekre luksusbiler. Uansett hvilken modell du velger, er du sikret en moderne og brukervennlig leiebil. Dermed er Sixt alltid et smart valg.

 
 • London Stansted Flyplass
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • London Stansted Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Stansted?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Stansted og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får alltid 20 mil gratis kjørelengde, og air condition er alltid inkludert, så du er sikret et klima i bilen som alltid passer deg. Du kan skreddersy din leiebil ved å velge flere ekstragoder på våre nettsider, og du slipper å stresse på innleveringsdagen, siden du kan levere bilen døgnet rundt. Få fullt utbytte av din smarttelefon ved å bruke vår app til å velge bilmodell ved utlevering.

Hva du kan oppleve med leiebil i Stansted

Her kan du oppleve en mye mer avslappet atmosfære enn i det travle London, Storbritannias hovedstad. Du kan kombinere landsbyliv og storbyliv på én og samme dag når du har ditt eget kjøretøy. Like sør for flyplassen finner du Hatfield Forest, som byr på oppdagelsesturer, og overalt rundt er det åpent landskap med bekker som danner naturlige skiller mellom åkerlappene. Etterpå kan du dra inn til London for å oppleve pulserende storbyliv – denne storbyen har absolutt som hjertet kan begjære av opplevelser. Sixt bilutleie i Stansted er et ypperlig startpunkt for ditt London-opphold.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service