Bilutleie
Paisley
Kollaps
Storbritannia // Paisley
Endre personlige detaljer

Leiebil Paisley: Sixt Bilutleie online

Paisley kan regnes som en av forstedene til storbyen Glasgow, som er Storbritannias tredje største by, og med leiebil fra Paisley er det fritt frem for å utforske mer av det nordlige Storbritannia. Glasgow flyplass (GLA) er vanligvis det første stedet de fleste reisende kommer til, og derfor har vi én av filialene våre her. I vårt store utvalg av kjøretøy kan du velge mellom bilkategorier med økonomibiler til meget hyggelige priser, familiebiler til normalbruk, 4x4 som passer glimrende for det skotske fjellandskapet, minibusser som har plass til hele reisefølget, eller sportsmodeller som er ekstra morsomme å cruise rundt i.

 
 • Glasgow Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

En enkel sak å skaffa seg leiebil i Paisley

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Paisley og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Hvis du krysser av for å betale ved henting, tilbyr vi gebyrfri ombooking eller avbestilling siden det fort kan skje uventede ting, og flere forsikringer er medberegnet i prisen for ekstra sikkerhet. Siden Paisley er del av et metropolområde, er det lurt å oppgradere til en bil med GPS, og ekstra førertillatelse gjør at flere kan dele på å sitte bak rattet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Skottland ligger åpent for deg med leiebil i Paisley

Det ligger flere golfbaner like sør for Paisley der du kan bedrive denne avslappende sporten, og Glennifer Braes Country Park gir deg ro i sjelen. Glasgow ligger bare noen minutters kjøring mot øst og vil gi deg ekte storbyfølelse med alle sine severdigheter. Mot vest fra Paisley ligger naturområdet Clyde Muirshiel som du lett kan komme deg til med kjøretøyet ditt, og det er mye fint å se langs kystlinjen. Med Sixt bilutleie i Paisley vil du få et helhetlig opphold i Skottland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service