Bilutleie
Nottingham
Kollaps
Storbritannia // Nottingham
Endre personlige detaljer

Leiebil Nottingham: Sixt Bilutleie online

Nottingham ligger i Nottinghamshire fylke og er kanskje mest kjent for å være tilholdsstedet til Robin Hood, en av tidenes største folkehelter. For de sportinteresserte er Nottingham også et yndet sted, ettersom det har blitt utnevnt til hjemsted for engelsk sport som cricket og rugby. Med leiebil i Nottingham kan du se mer av det Storbritannia har å by på av natur og småbyer, og Sixt gir spesielt gode tilbud som du vil nyte godt av. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler, luksusbiler eller varebiler som gir deg rikelig med plass.

 
 • Nottingham Togstasjon
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nottingham Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Nottingham?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Nottingham og ekstratjenestene som er tilgjengelige. 20 mil kjørelengde får du alltid medberegnet i prisen, noe som lar deg se det meste av nærområdet, og air condition gjelder også for nesten samtlige modeller. Flere nyttige ekstragoder kan velges på våre brukervennlige nettsider, som GPS eller barnesete. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Nottingham

Etter at du har forlatt en av våre stasjoner med ditt eget kjøretøy, vil du kanskje først kjøre til Sherwoodskogen, der det finnes kart over skogen med merkede steder som har tilknytning til folkehelten Robin Hood, og i byen finnes det guidede turer. Nottingham har også mye historie bak seg, og i museene kan du få en smakebit av for eksempel industri- og naturhistorie. Du kan også ta bilen din langs elven Trent og se flere broer og interessant steder, som City Ground fotballstadion. Flere imponerende kirker finnes selvsagt i byen, og spisesteder og kjøpesentre florerer det av. Sixt bilutleie i Nottingham gir deg alt dette og mye mer.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service