Bilutleie
Leeds
Kollaps
Storbritannia // Leeds
Endre personlige detaljer

Leiebil Leeds: Sixt Bilutleie online

Leeds ligger i Vestre Yorkshire fylke, og det er nesten 800 000 innbyggere i hele storbyregionen. Leeds er et av Storbritannias viktigste sentre for økonomi og lov og rett, og siden den ligger midt mellom kyststripene, er den et godt utgangspunkt for videre utforsking av denne innholdsrike regionen. Da er det svært hendig å være i besittelse av en leiebil i Leeds, da ligger motorveiene klare og kan ta deg til spennende steder hvor turister sjelden finner veien. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler som SUV og stasjonsvogn, varebiler som gir deg rikelig med plass, eller du kan unne deg selv noe ekstra med en av våre luksusmodeller.

 
 • Leeds
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Ma.09:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 14:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Leeds

  Sixt Bilutleie
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Ma.09:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Leeds?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Leeds og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Stort sett alle våre modeller gir deg air condition, noe som gjør at du kan få akkurat det klimaet som passer deg i kupeen, og du får alltid 20 mil kjørelengde inkludert. Flere ekstratillegg er alltid tilgjengelige, som barneseter og GPS. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Leeds

Straks du har ankommet Leeds sentrum, bør du kjøre gjennom finansdistriktet for å se høybyggene ruve over deg, og etterpå er det passende å besøke Trinity Leeds, et veletablert kjøpe- og fritidssenter med mange muligheter for shopping og bespisning. For å få litt ro i kroppen er det lurt å ta bilen til noen av byens skjønne parker, som Roundhay og Temple Newsam. Vil du på langtur, kan du dra til kjente steder som York, Manchester og Sheffield. Mulighetene blir straks flere med Sixt bilutleie i Leeds som venter på ditt besøk.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service