Bilutleie
Inverness
Kollaps
Storbritannia // Inverness
Endre personlige detaljer

Leiebil Inverness: Sixt Bilutleie online

Høyt oppe i Storbritannia ligger Inverness, med hav på den ene siden og store åser på den andre siden. Med leiebil i Inverness kan du få med deg mange naturopplevelser, og med vår oppgraderte bilflåte blir transport en fornøyelse. Her hos oss har vi et stort utvalg kjøretøy, som familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til priser fra laveste hylle, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser som har plass til opptil 16 passasjerer. Vi har naturligvis en filial på Inverness flyplass (INV) siden det er vanlig å ankomme stedet med fly, og gratis kansellering og ombooking av bestillingen er mulig helt frem til du har hentet bilen.

 
 • Inverness Flyplass
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  Ma. - Sø.09:00 - 20:00
  Helligdag09:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Inverness Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  Ma. - Sø.09:00 - 20:00
  Helligdag09:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordne med leiebil i Inverness

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Inverness og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Alle modellene våre fås med fri kjørelengde slik at det nordlige Storbritannia ligger helt åpent for deg, og du er forsikret mot blant annet skader på kjøretøyet. Prøv gjerne også tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til den lille, og våre imøtekommende ansatte vil besvare alle spørsmål du måtte ha på hjertet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

La oss ordne med leiebil i Inverness for deg

Inverness ligger lokalisert i bukten Beauly Firth, og du kan kjøre tvers over broen til den andre siden mens du samtidig nyter praktfull utsikt. I sentrum av byen kan du lett kjøre til de storslåtte kirkene, og Inverness gamle slott er vel verdt en visitt. Det er flere golfbaner her som du kan prøve deg på, og de fleste tar også turen mot sørvest til den kjente Loch Ness. Du får en helt egen frihet i området når du har eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Inverness.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service