Bilutleie
St. Lucia Hewanorra Flyplass
Kollaps
St. Lucia // Vieux Fort // St. Lucia Hewanorra Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil St. Lucia Hewanorra Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort LC +1-758-4529404
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: UVF
Åpningstider
Ma. - Sø.10:00 - 19:00
Helligdag10:00 - 19:00
 
 

Noen av fordelene du vil erfare med leiebil fra Saint Lucia Hewanorra flyplass, er full fleksibilitet og mye tidsbesparelse. Vi på Sixt er stolte over å kunne tilby våre kunder en topp moderne bilflåte, også her på en av Karibia vakreste øyer. Velg mellom brukervennlige familiebiler, 4x4 dersom du vil kjøre til vanskelig tilgjengelige steder, minibusser hvis du har stort reisefølge eller en luksusmodell som vil gi deg en unik leiebilopplevelse. Se hver krik og krok av Saint Lucia med fri kjørelengde som kommer inkludert uansett kategori, og lokasjonstillegg vil også være et kjærkommen ekstragode. Her på nettsidene kan du også få en oversikt over hvilke praktiske oppgraderinger du kan skaffe deg for en rimelig penge hos Sixt bilutleie på Saint Lucia Hewanorra flyplass.

Hvordan leie bil på Saint Lucia Hewanorra flyplass?

Saint Lucia Hewanorra flyplass (UVF) ligger helt sør på øya, like ved Vieux Fort og en drøy times kjøring unna hovedstaden Castries i nord. Med leiebil fra Saint Lucia Hewanorra flyplass har du derfor et perfekt utgangspunkt for å komme seg til nydelig landskap og perfekte strender. Våre lokalkjente ansatte vet også om steder som ikke er altfor påvirket av turisme. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

En fargerik øyperle i Karibia

Med leiebil fra Saint Lucia Hewanorra flyplass vil du kunne ta innover deg alt som gjør Karibia til et paradis på jord. Her finner du bukter med hvitkornet sand og seilbåter som er som tatt ut fra et postkort, og badetemperaturene her er behagelige året rundt. Kom deg lenger inn i landet med og se det fjellrike landskapet med de to ikoniske fjelltoppene "Pitonene" som øyas mest kjente landemerker. Saint Lucia byr også på vakker flora og fauna og fargerike fuglearter. Sixt bilutleie på Saint Lucia internasjonale flyplass bør være ditt førstevalg.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.10:00 - 19:00
Helligdag10:00 - 19:00

Kontakt

Sixtstasjon St. Lucia Hewanorra Flyplass UVF Hewanorra Airport Arrival Hall . Vieux Fort 13.733299, -60.952771 +1-758-4529404

Sixtstasjon St. Lucia Hewanorra Flyplass UVF

Hewanorra Airport Arrival Hall
. Vieux Fort
 
Telefon +1-758-4529404

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service