Bilutleie
Vieux Fort
Kollaps
St. Lucia // Vieux Fort
Endre personlige detaljer

Leiebil Vieux Fort: Sixt Bilutleie online

Vieux Fort ligger på sørspissen av den karibiske øya St. Lucia. Foruten de langstrakte strendene finner du fossefall, mineralbad og grønne parker i nærområdet. Du finner også en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Viux Fort. Her har vi et bredt utvalg av kjøretøy som passer enten du kommer på familieferie, en romantisk tur for to eller alene for å lade batteriene. Skal du oppholde deg mest i byen, kan du velge en av våre kompakte sedaner, en elegant cabriolet eller sportsbil. Reiser du sammen med mange, har vi romslige leiebiler og minibusser, og skal du kjøre mye rundt i naturen, anbefaler vi en SUV.

 
 • St. Lucia Hewanorra Flyplass
  Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort

  Ma. - Sø.10:00 - 19:00
  Helligdag10:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • St. Lucia Hewanorra Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort

  Ma. - Sø.10:00 - 19:00
  Helligdag10:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Raskt og enkelt å hente leiebilen din i Vieux Fort

Sixt stasjon for bilutleie i Vieux Fort er praktisk plassert på Hewanorra International Airport (UVF), som er en av øyas to flyplasser. Dermed kan du hente leiebilen i Vieux Fort med det samme du går av flyet. Du kan også forhåndsbestille det du trenger av forsikringer og tilleggsutstyr, for eksempel GPS eller barnesete, så sørger vi for at alt er klart når du henter bilen. Det er ikke sikkert du får akkurat den bilmodellen du har sett på, men på Sixt sin stasjon for leiebiler i Vieux Fort står vi alltid klare med en modell i samme kategori.

Få med deg disse naturopplevelsene med leiebil fra Viux Fort

St. Lucia har gode forhold for snorkling og dykking, og med leiebil fra Vieux Fort kommer du deg enkelt til de beste strendene. Prøv Jalousie Beach og Soufriere Beach sørvest på øya. For naturopplevelser på land anbefales skogområdet Edmund Forest Reserve, og du finner flere fosser i nærheten. Noen av de flotteste er Enbas Saut Falls og Latille, som ligger i en vakker hage med blomster og urteplanter. For en annerledes badeopplevelse kan du kjøre til New Jerusalem Mineral Baths der du kan bade i mineralrikt vann som skal være godt for både helsen og huden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service