Bilutleie
Zaragoza
Kollaps
Spania // Zaragoza
Endre personlige detaljer

Leiebil Zaragoza: Sixt Bilutleie online

Zaragoza ligger i det nordøstlige Spania, nesten midt mellom Barcelona og Madrid, som er landets to største byer. Området her er derfor meget attraktivt og kan by på mange opplevelser, som det er lett å ta del i med en leiebil i Zaragoza. Kategoriene du kan velge, dekker alle mulige behov. Vi har familiebiler, økonomibiler, luksusbiler og minibusser som gir rikelig med plass. Uansett hva du trenger, kan Sixt skaffe deg en leiebil som er skreddersydd for deg og ditt reisefølge. Prøv Sixt og få erfaring med vår førsteklasses kundeservice.

 
 • Zaragoza Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ctra. del Aeropuerto s/n
  50011 Zaragoza

  Ma. - Sø.07:30 - 20:30
  Helligdag07:30 - 20:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Zaragoza Delicias Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Avenida de Navarra, 80
  50011 Zaragoza

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt bilutleie i Zaragosa, Spania

Hvordan skaffe leiebil i Zaragoza?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre ekstratillegg og stasjoner hvor du kan møte opp. Nærmeste flyplass er Zaragoza flyplass (ZAZ). Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. På våre brukervennlige sider kan du beregne prisen og legge til oppgraderinger, som GPS, som gjør navigasjon til en enkel sak, eller ekstra sjåfør dersom du trenger å slappe av på vei til hotellet.

Hva du kan oppleve med leiebil i Zaragoza

Zaragoza er en vakker by som ble grunnlagt ved elven Ebro, og derfor kan du mange steder i byen kjøre over romantiske broer og se båter som duver avgårde. Byen har et utbredt veinett, ettersom den er en av landets mest folkerike, og leiebil er den beste måten å komme seg fra A til Å på. Kjør langs elven og se severdigheter som dukker opp på rekke og rad, byens basilika og katedral samt det gamle hovedsetet for biskopen. Kjør til den storslåtte parken Labordeta, med den vakre trappen som midtpunkt. For de kunstinteresserte finnes et eget museum dedikert til malere fra 1400-tallet. Med Sixt bilutleie i Zaragoza vil du få opplevelser i mange dager.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service