Bilutleie i Valencia

 

Mest populære i Valencia

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Valencia Flyplass som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Valencia

Leiebil i Valencia

Leiebil i Valencia

Med en Sixt leiebil i Valencia, kan du velge mellom biler i økonomiklassen som luksusklassen. Cabriolet, 4x4 og minibusser kan nevnes, og alle våre bilmodeller holder svært høy standard ettersom de skiftes ut hvert halvår. Enten du er på forretningsreise eller på ferie, vil du finne en bil som egner seg til ditt behov og formål med reisen fra Sixt bilutleie i Valencia. Våre biler er fullforsikret og har fri kjørelengde, og du kan bestille ekstratjenester som egen sjåfør, barneseter eller GPS.
Leiebil i Valencia

Leiebil i Valencia

Du kan få mer informasjon om Sixt bilutleie i Valencia ved å holde musepekeren over bildene. Ved å benytte vår online bestillingsfunksjon, kan du sjekke om ønsket bilmodell og eventuelle oppgraderinger er tilgjengelige på destinasjonen på valgte datoer. Ved å forhåndsbestille og betale via nettet, kan du spare tid og være sikker på at du får ditt foretrukne fremkomstmiddel. Når du ankommer byen, kan du hente leiebilen din på Valencia Sorolla togstasjon eller på Valencia lufthavn.
Opplev Valencia fra bilsetet

Opplev Valencia fra bilsetet

Valencia er kjent for den vennlige lokalbefolkningen, festivalen La Tomatina og tyrefekting. Byen, som ligger nordøst i Spania, er landets tredje største. Tilreisende og fastboende kan nyte vakker arkitektur, og det kan anbefales å besøke La Lonja, den gamle silkebørsen, og katedralen der den hellige gral står utstilt. Hvis du reiser med barn, er det supermoderne City of Arts and Sciences verdt besøket, med Europas største akvarium og et interaktivt naturmuseum. Det er ganske enkelt å spasere langs gatene i buen, men hvis du skal få med deg mest mulig i og rundt den, anbefales en leiebil i Valencia. Byen har også flere museer der du kan oppleve spanske kunstnere som El Greco og Goya, og hvis du trenger en pause fra severdighetene, kan du nyte Spanias nasjonalrett paella på en av byens restauranter og ta en avslappende dag på en av de flotte strendene, som for eksempel Playa de Malverossa.
Show more

Greit å vite når du leier i Valencia

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Valencia?
For å leie en bil med SIXT ved Valencia må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Valencia.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Valencia?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Valencia. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 4072 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Valencia

Hva trenger jeg for å leie en bil i Valencia?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Valencia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Valencia?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Valencia

Vis mer