Bilutleie
San Sebastian
Kollaps
Spania // San Sebastian
Endre personlige detaljer

Leiebil San Sebastian: Sixt Bilutleie online

San Sebastian er et ypperlig feriested grunnet sin idylliske beliggenhet og buktene med sandstrender. Selv om dette er en by av betydelig størrelse, er den omringet av vakkert landskap, slik at du lett kan kombinere en bytur og en tur på landet. Vi har en moderne og variert bilpark som passer for enhver smak og ethvert reisebudsjett her finner du økonomibiler, luksusbiler, romslige stasjonsvogner og SUV-er, og også minibuss for deg med ekstra plassbehov. Med leiebil i San Sebastian kan du gjøre det enkelt for deg selv.

 
 • San Sebastián
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • San Sebastián

  Sixt Bilutleie
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt bilutleie i San Sebastian, Spania

Hvordan skaffe leiebil i San Sebastian?

Ved å klikke på linken ovenfor finner du mer informasjon om vår stasjon i San Sebastian, og hvordan du kan tilpasse leiebilen til dine ønsker, da vi har mange ekstragoder å tilby. Når du skal reise fra flyplassen San Sebastian Fuenterrabia Hondarribia Airport (EAS), gir vi deg en stressfri innleveringsdag, ettersom du kan levere bilen tilbake når på døgnet du ønsker. Våre fleste modeller har ubegrenset kjørelengde og air condition inkludert, og vi kan alltid skaffe GPS og ekstra sjåfør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i San Sebastian

San Sebastian ligger helt nord i Spania nær den franske grensen, og er en av landets mest attraktive destinasjoner. Med leiebil kan du fort få et overblikk over byen, samtidig som du vil få øye på mange flotte byggverk. Byens basilika og katedral bør besøkes, og du kan kjøre til det kjente Igeldo fyr, som samtidig gir deg en spektakulær kjøretur langs de bratte klippene. Frankrike er heller ikke langt unna, og lokker med sine mange destinasjoner, og du kan kjøre ut av byen og se de frodige åsene og lundene som byen er omringet av. La Sixt bilutleie i San Sebastian være ditt førsteinntrykk av stedet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service