Bilutleie
Reus
Kollaps
Spania // Reus
Endre personlige detaljer

Leiebil Reus: Sixt Bilutleie online

Halvannen time sørover langs kysten fra Spanias hovedstad Barcelona ligger den vesle byen Reus i stolte, antikke omgivelser. I utkanten av den romerske strandbyen Tarragona, med den legendariske romerske museer og amfiteatre, finner du Sixt bilutleie på Reus flyplass (REU). Her har vi lagt til rette for den optimale oppdagelsen av Spanias sørlige kyst ved å sørge for et bredt utvalg kjøretøy som kan imøtekomme de fleste behov, reisefølger og lommebøker. Her kan du velge mellom moderne økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner, romslige minibusser og raske sportsbiler for å unne deg litt ekstra luksus. Lei en bil i Reus og legg noen av landets mest spesielle opplevelser for dine føtter.

 
 • Reus Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Autovia Tarragona-Reus, s/n
  43204 Reus

  Ma. - Sø.08:30 - 16:00
  Helligdag08:30 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Få en avslappet og komfortabel reise med tilpasset leiebil

Hos Sixt gjør vi det vi kan for å optimalisere din mobilitet, komfort og fleksibilitet når du er på tur. Leier du en bil i Reus, vil du merke hvor bekymringsløs og behagelig en kjøretur kan være. For at du skal slippe å tenke på tilbakelagte kilometre, har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samtlige leiebiler i Reus. Videre får du LDW- og tredjepartforsikring med i leien når du velger Sixt. Ønsker du å tilpasse kjøretøyet ytterligere, kan du bestille rimelige tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåførtillatelse og forsikring mot personskade på forhånd. Vi sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket, men kan ikke garantere spesifikke modeller.

Modernistisk arkitektur, romerske ruiner og et smakfullt kjøkken

Reus byr på en festsamling av modernistiske bygninger, inkludert Casa Reus i gamlebyen. En femten minutters kjøretur fra Reus flyplass ligger kystbyen Tarragona der du finner Spanias andre viktigste romerske området. Middelaldersentrumet inkluderer museer fulle av romersk mosaikk og et amfiteater ved havet. Omgitt av en rekke utsøkte restauranter ligger den store katolske katedralen i frodig gotisk stil. Byen er et ypperlig utgangspunkt for utflukter til de glitrende strendene i Costa Darudada.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service