Bilutleie
Puerto del Rosario
Kollaps
Spania // Puerto del Rosario
Endre personlige detaljer

Leiebil Puerto del Rosario: Sixt Bilutleie online

Fuerteventura er en del av de svært ettertraktede Kanariøyene som tilhører Spania, og du kan bli lommekjent med øya når du har en leiebil fra Puerto del Rosario stasjon. Siden stort sett alle reisende ankommer Puerto del Rosario med fly, har vi naturligvis lagt filialen vår på Fuerteventura flyplass (FUE), og du vil fort finne den tydelig merkede skranken med våre imøtekommende ansatte som vil hjelpe deg. Her på flyplassen finner du et stort utvalg kjøretøy hos oss, som økonomibiler til svært gunstige priser, familiebiler til vanlig bruk, 4x4 som passer utmerket for utforskingsturer, eller minibusser så det blir plass til alle.

 
 • Fuerteventura Flyplass
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Fuerteventura Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

La oss ordne med leiebil i Puerto del Rosario for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Puerto del Rosario og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får fri kjørelengde inkludert i prisen så du kan se hver krik og krok av Puerto del Rosario, og air condition gjør at du slipper å sitte lenge i en varm bil. Du får en ekstra førertillatelse inkludert som et ekstra gode her, slik at dere kan dele på å kjøre rundt i denne delen av Spania, og flere nyttige tilleggstjenester kan bestilles for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Nyt oppholdet ditt på Kanariøyene med leiebil i Puerto del Rosario

Når du har rullet hjulene i gang på flyplassen, er det bare noen minutters kjøring til Puerto del Rosario der det er både spisesteder og museer du kan gjøre deg kjent med. Vi anbefaler en rundtur på hele øya for å se det vakre landskapet og hav så langt øyet rekker. Dyreparken Oasis Park sør på øya vil være populær hos de minste. Dermed har du muligheter for enhver smak når du leier bil fra Puerto del Rosario stasjon.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service