Bilutleie
Marbella
Kollaps
Spania // Marbella
Endre personlige detaljer

Leiebil Marbella: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie finner du selvsagt også i Marbella, på Costa del Sol i Spania. Vårt kontor finner du i Hotel Alanda i Blvd. Principe Alfonso de Hohe. Dette er en del av den lange hovedgaten som går gjennom hele Marbella og til Puerto Banus. Hotellet ligger noen få kilometer vest for sentrum, i et område med mange luksushoteller og golfbaner.

 
 • Marbella

  Sixt Bilutleie
  N-340, km 183
  29600 Marbella

  Ma. - Sø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Bilutleie hos Sixt i Marbella

Sixt bilutleie Marbella er åpen fra klokken 09.00 til 17.30 alle dager, også helligdager. Sixt tilbyr forskjellige typer leiebil i Marbella. Siden dette er solkysten, Costa del Sol, passer det kanskje med en cabriolet eller en sportsbil? Velg mellom personbiler, stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere. Bilutleie i Marbella kan bestilles ved personlig fremmøte, på telefon eller på internett.

Dette kan du gjøre med leiebil i Marbella

Leie bil er en fin måte å komme seg rundt på i Marbella og i området rundt. Byen strekker seg over flere kilometer langs Middelhavskysten i et område som er blant det varmeste og mest solrike i fastlands-Europa. I sentrum finner du den idylliske gamlebyen og en kort kjøretur unna ligger Puerto Banus, som er lekeplassen for de som har altfor mye penger. Stedet må oppleves også for de som ikke har ubegrenset med midler. Ved å leie bil har du også mulighet til å kjøre nordover til den elegante storbyen Malaga eller sørover til Gibraltar, som er en en del av Storbritannia på sørspissen av Spania. En tur innover i landet kan anbefales og da trenger du virkelig å leie bil. Dette er et område med høye fjell og vakker natur, og små hvite landsbyer som har store doser med sjarm. En by som bør oppleves er Ronda, som ligger på toppen av et fjell med høye og bratte stup i nesten alle retninger rundt byen. Den ligger bare en time unna.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service