Bilutleie
Manises (Valencia)
Kollaps
Spania // Manises (Valencia)
Endre personlige detaljer

Leiebil Manises (Valencia): Sixt Bilutleie online

I den vestlige utkanten av storbyen Valencia finner du Manises, som passer glimrende for forretningsreisende siden du her kan nyte mye roligere omgivelser enn inne i asfaltjungelen. Siden stasjonen vår ligger på Valencia flyplass (VLC), som faktisk ligger i gangavstand unna, finner du også fort frem til oss. Vi har et stort utvalg kjøretøy i kategorier som vil tilfredsstille tilnærmet alle behov, og modellene våre oppgraderes regelmessig. Velg blant økonomibiler til priser som budsjettet ditt kan tåle, brukervennlige familiebiler, minibusser for deg som kanskje reiser med hele jobbavdelingen, luksusmodeller for deg som ønsker ekstra luksus, eller 4x4 som har ekstra godt veigrep.

 
 • Valencia Flyplass
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Valencia Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

La oss orden med leiebil i Manises for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Manises og ekstratjenestene som er tilgjengelige. I Manises får du helt fritt spillerom når du leier bil hos oss, siden du kan avtale både inn- og utlevering av kjøretøyet hele døgnet, og når du betaler først ved henting, er ombooking eller kansellering gratis på forhånd. Siden Valencia ligger like mot øst, anbefaler vi GPS som oppgradering så du ikke kjører deg bort, og det kommer flere ekstragoder med på kjøpet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Å se og gjøre med leiebil i Manises

Valencia har et av de mer interessante bysentrene i Spania, og du kan se alle byens severdigheter etter eget ønske med en leiebil fra Manises stasjon. I denne storbyen finner du også veldig mye interessant arkitektur i både gammeldags og moderne stil, og restauranter florerer det av. Når du besøker Manises, er det også store sjanser for badeliv på de store strendene ute ved kysten. Dermed kan du få et helthetlig opphold når du benytter deg av reisemulighetene med Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service