Bilutleie
Mahon
Kollaps
Spania // Mahon
Endre personlige detaljer

Leiebil Mahon: Sixt Bilutleie online

Mahon er perfekt som startbase for deg som vil utforske alt Menorca kan by på av opplevelser. Med leiebil i Mahon kan du planlegge oppdagelsesturer, eller kanskje du bare vil ha en bybil for å vindusshoppe eller finne et egnet spisested. Flyplassen (MAH) er stedet hvor du finner vår stasjon på Menorca, og herfra er det bare å snurre hjulene i gang. Kategoriene som Sixt tilbyr, er familiebiler som SUV og stasjonsvogn, 4x4, eller du kan vekke oppsikt langs gatene med en lekker sportsbil.

 
 • Menorca Mahon Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt bilutleie i Mahon, Spania

Hvordan skaffe leiebil i Mahon?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du finne mer informasjon om vår stasjon og hvilke ekstragoder som er tilgjengelige. Våre aller fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde og air condition, som fort kan vise seg å bli uunnværlig, ettersom temperaturene fort blir høye og Menorca har mye å by på. Du kan alltid skaffe deg navigasjonssytem og barnesete, samt ekstra sjåfør som kan ta deg til ditt hotell mens du slapper av. Sixt gir deg alltid en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Mahon

Mahon har en av verdens største naturlige havner, over 5 kilometer lang, og med leiebil kan du kjøre langs hele strekningen og se det blå havet og seilbåtene som er på vei ut av eller inn i havnen. Her finnes også mange palmetrær som gir deg ekte tropisk følelse, og den har et historisk senter med mange flotte bygninger og en særegen atmosfære. Menorca er også full av bademuligheter, og med leiebil kan du finne din personlige favorittstrand. Mange fugler bruker Menorca som stoppested mens de migrerer, og her finnes flere små landsbyer som du kan besøke, som har sin egen sjarm. Sixt bilutleie i Mahon ønsker deg velkommen til Menorca.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service