Bilutleie
Lanzarote
Kollaps
Spania // Lanzarote
Endre personlige detaljer

Leiebil Lanzarote: Sixt Bilutleie online

Har du lyst til å cruise på veiene mens du iakttar et vulkansk landskap, gjør du et smart valg hvis du bestiller leiebil på Lanzarote. De fleste vil ankomme denne øya via Lanzarote Arrecife Airport, ACE, som ligger like ved motorveien LZ-2. Herfra kommer du raskt i gang med bilferien din. Sixt har en variert og moderne bilpark bestående av modeller fra verdensledende leverandører, og dermed er du sikret en komplett leiebilopplevelse med oss. Kategoriene som er tilgjengelige hos Sixt, er stasjonsvogn, sedan, SUV, 4x4, eller du kan kjøre på veiene med stil i en av våre sportsbiler eller cabrioleter.

 
 • Lanzarote Flyplass
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Lanzarote Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt bilutleie på Lanzarote, Spania

Hvordan skaffe leiebil på Lanzarote?

Dersom du klikker på linken ovenfor vil du finne mer info om vår utleiestasjon på Lanzarote. Vi gir deg selvsagt mer enn bare et kjøretøy %u2013 ekstragoder som fri kjørelengde lar deg ta langturer, og air condition som gir deg behagelig kupéklima, er alltid inkludert. GPS og barnesete kan vi alltid skaffe deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Lanzarote

Lanzarote er den av kanariøyene som ligger nærmest Afrika, og den har et variert og dramatisk landskap. Du finner vulkanske formasjoner og geysirer mens du kjører rundt på øya, men også vakre strender som innbyr til badeliv. Sykling er svært populært på denne øya, og dermed kan du oppleve det nakne landskapet på nært hold mens du triller langs veiene. Her er det også store muligheter for golf, og vingårdene i La Geria er en flott opplevelse og skue. Ta bilen din til de flotte lavahulene, og den grønne lagunen er en nødvendighet. Sixt bilutleie på Lanzaro

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service