Bilutleie
Girona
Kollaps
Spania // Girona
Endre personlige detaljer

Leiebil Girona: Sixt Bilutleie online

Girona ligger helt opp mot grensen til Frankrike i det nordøstlige Spania, og her har du tilgang til både strandliv og fjellturer grunnet det varierte landskapet. Du kommer deg lettest rundt med ditt eget kjøretøy, og Sixt bilutleie i Girona har noen av de laveste prisene som er å oppdrive. Hos oss kan du få et kjøretøy i alle kategorier som tenkes kan, enten du er her for forretninger eller ferie og uansett om du reiser alene eller i gruppe. I utvalget vårt har vi økonomibiler til gode priser, romslige familiebiler, 4x4 for langturer, praktiske minibusser eller supre sportsmodeller som gjør deg til konge på veien.

 
 • Girona Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ctra. del Aeropuerto s/n
  17185 Vilobi d'Onyar

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Girona Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Carretera Barcelona 33
  17002 Girona

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffer du deg leiebil i Girona?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Girona og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vår stasjon ligger på Girona flyplass (GRO) som tar imot mange reisende årlig, og spør gjerne våre imøtekommende ansatte om det du måtte lure på. Du er forsikret mot skader på kjøretøyet uansett hvilken kategori du velger, og du kan avtale døgnåpen innlevering av kjøretøyet ved behov. Med smarttelefon kan du velge en eksakt modell ved utlevering, og kanskje kan vi friste med modeller som BMW i8 eller Maserati Ghibli SQ4.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Girona

Girona har et svær fint bysenter med interessant arkitektur, spesielt Girona katedral som er et imponerende byggverk. Kommer du deg litt mot øst til Spanias østkyst, finner du mange spennende småbyer, og det er selvsagt muligheter for strandliv. Du kan lett foreta en dagstur til Frankrike mot nord, og i Pyreneene nasjonalpark er det mye mektig fjellandskap du kan få med deg. Det er et smart valg å leie bil i Girona.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service