Bilutleie
Fuerteventura
Kollaps
Spania // Fuerteventura
Endre personlige detaljer

Leiebil Fuerteventura: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie på Fuerteventura tilbyr en rekke leiebilmodeller som egner seg til både fritids- og yrkeskjøring, og som fastboende eller turist har du mulighet til å leie rimelige biler av høy standard. Alle våre bilmodeller byttes ut hver sjette måned for å opprettholde den gode kvaliteten på kjøretøyene, og vi tilbyr fullforsikrede modeller med fri kjørelengde. Velg mellom luksusbiler og cabrioleter, varebiler og små, raske sportsbiler som gir kjøreglede under oppholdet på Fuerteventura. Vi tilbyr også tilleggsutstyr som GPS og barneseter for å gjøre kjøreturen optimal for både sjåfør og passasjerer.

 
 • Fuerteventura Flyplass
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Fuerteventura Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil i Fuerteventura

Leiebil på Fuerteventura

Plasser musen over bildene hvis du ønsker mer informasjon om leiebiltjenester fra Sixt bilutleie på Fuerteventura. Det vil lønne seg å forhåndsbestille bilen du ønsker deg via våre internettsider før du reiser. Slik vet du at du får den modellen du ønsker. Du kan også bestille tilleggstjenester online. Hvis du i tillegg betaler på forhånd, får du ekstra gode priser og sparer tid når du ankommer utleiekontoret vårt på Fuerteventura Airport. Du kan selvsagt også bestille våre leiebiler på Fuerteventura i skranken på bilutleiekontoret vårt.

Opplev Fuerteventura

Fuerteventura, som er den nest største av Kanariøyene i Spania, ligger i et herlig klima i Atlanterhavet nære det afrikanske fastlandet. Øya er en av Spanias mest besøkte og kan by på flotte strender, svært gode muligheter for ulike vannsportaktiviteter, god mat og varierende landskap. Med leiebil fra Sixt bilutleie kan du ta alt denne øya har å by på i nærmere øyesyn, og du kan ta deg fram i ditt eget tempo og etter egne ønsker. Bruk leiebilen til å ta en kjøretur rundt hele øya, få med deg lokal kultur og omskiftelig landskap, og besøk små, lokale landsbyer med flott beliggenhet ut mot kysten. Hvis du er interessert i å spille golf, er en av øyas fem golfklubber virkelig å anbefale. Her kan du gjøre 18 hull i vakre omgivelser før du setter nesen tilbake til hotellet i en komfortabel leiebil på Fuerteventura.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service