Bilutleie
El Prat de Llobregat
Kollaps
Spania // El Prat de Llobregat
Endre personlige detaljer

Leiebil El Prat de Llobregat: Sixt Bilutleie online

En fjerdedel av El Prat de Llobregat består av flyplassen Barcelona Airport %u2013 El Prat (BCN) som er den nærmeste flyplassen til en av Spanias mest besøkte byer. Du finner selvfølgelig en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i El Prat de Llobregat, som også har noen spennende attraksjoner og en rolig strand. I vårt brede utvalg av leiebiler i El Prat de Llobregat finner du økonomibiler, familiebiler og luksusbiler. Her kan du velge blant kjøretøy som stasjonsvogner, SUV-modeller, sportsbiler og cabrioleter til konkurransedyktige priser.

 
 • Barcelona Flyplass T1
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Barcelona Flyplass T1

  Sixt Bilutleie
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Nyttig ekstrautstyr til leiebilen for alle årstider

Sixt stasjon for bilutleie i El Prat de Llobregat ligger praktisk plassert på flyplassen. Få leiebilen i orden med en gang du kommer, og du er klar til å utforske området. Nøyaktig hvilken bil du får, kommer an på tilgjengelighet ved ankomst, men vi garanterer en bil i den kategorien du har valgt. Vi gir deg ubegrenset kjørelengde og air condition inkludert samt flere fornuftige forsikringer. Trenger du barnesete eller GPS, kan du leie det hos oss. Kommer du om vinteren, skal du kanskje videre til en av Spanias populære skidestinasjoner i Pyreneene. Når du bestiller leiebilen din i El Prat de Llobregat, kan du reservere kjetting og skistativ hos Sixt.

Attraksjoner i El Prat du Llobregat som er verdt et besøk

Mange som lander på flyplassen, reiser videre til Barcelona med det samme. Men byen har flere attraksjoner som er verdt et besøk. En kort kjøretur unna sentrum ligger naturreservatet Llac de la Ricarda i del Remolar, med en vakker innsjø, fugler og andre ville dyr. Ta en rusletur langs elven Llobregat før du kjører videre til den lille stranden som har en betydelig roligere stemning enn strendene i Barcelona. Med leiebil fra El Prat du Llobregat kommer du også raskt til Barcelona som ligger 14 kilometer unna med sin fargerike arkitektur, gotiske kirker, shopping og restauranter i verdensklasse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service