Bilutleie
Córdoba
Kollaps
Spania // Córdoba
Endre personlige detaljer

Leiebil Córdoba: Sixt Bilutleie online

Córdoba er en av de mest bemerkelsesverdige byene i hele Spania, og du opplever byen best med ditt eget kjøretøy som du kan bruke akkurat når det passer deg. Hos Sixt har vi over 100 års erfaring med å skaffe personlig transport til kundene våre, og vi står klare til å ordne med leiebil i Córdoba for deg. Du kan velge deg et kjøretøy fra vår variert bilpark som har hyggelige priser, for eksempel sedaner og stasjonsvogner til all slags bruk. I utvalget vårt har vi også kompaktbiler som er sparsomme med drivstoffet, spreke 4x4, ekstra romslige minibusser eller sportsbiler for deg som vil spandere noe komfortabelt på seg selv.

 
 • Cordoba AVE/Busstasjon
  Avenida Via Augusta s/n
  14011 Córdoba

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Cordoba AVE/Busstasjon

  Sixt Bilutleie
  Avenida Via Augusta s/n
  14011 Córdoba

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

En enkel affære å leie bil i Córdoba

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Córdoba og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er alltid installert air condition i modellene våre så du slipper ubehagelige biltemperaturer, og det er alltid enkelt å være fleksibel, siden vi har gebyrfri ombooking eller kansellering dersom det skulle oppstå noe. Flere forsikringer er alltid medberegnet i prisen, mens praktiske oppgraderinger som dieselmotor og GPS kan bli dine for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Córdoba

Córdoba har et svært tettpakket bysentrum der det er mange trange gater og kafeer, og de mange katedralene vil fort tømme minnebrikken på fotoapparatet ditt. Langs elvebredden til Guadalquivir er det både dyrehage og en stor lekeplass som heter Children`s City, og dermed er det mye å gjøre for familien her. Mot nord fra Córdoba ligger store fjell, mens det er flatt og åpent landskap mot sør %u2013 begge flotte alternativer som innbyr til utforskingsturer. Sixt bilutleie i Córdoba har du trenger for et helhetlig opphold i Spania.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service