Bilutleie i Barcelona

 

Mest populære i Barcelona

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Barcelona Flyplass T1 som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Barcelona

Billig bilutleie i Barcelona

Billig bilutleie i Barcelona

Sixt tilbyr billige leiebiler for alle som vil oppleve det Barcelona og området rundt har å tilby. Hos oss kan du velge flere typer biler. Alt fra sportsbiler, kabriolet, by bil eller firehjulstrekker er i vår bilflåte. Du kan bestille din leiebil i Barcelona direkte fra vår internettside eller direkte på utleiestasjonene i Barcelona. Inkludert i de gode prisene er muligheten for fri kilometer, forsikring, GPS og ekstra sjåfør. Dette kan bestilles på forhånd, men også ved utlevering av leiebilen.
Barcelona, Spania

Barcelona, Spania

Barcelona er den nest største byen i Spania og hovedstad i Catalonia regionen. Byen er rik på tradisjon og kultur og tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år på grunn av alle turistattraksjonene som Barcelona tilbyr. I og med at Barcelona tilbyr deilige temperaturer hele året er det blitt et populært reisemål for Europeere. Byen tilbyr både et flott byliv, men også lange strender som gjør dette til et flott feriealternativ. Man kan kose seg med shopping og flotte restauranter, men også nyte det fine været og strand liv. Barcelona er også hjemmet til det suksessfulle fotballlaget FC Barcelona, og man kan derfor kombinere ferien med å dra på fotballkamp. Med leiebil fra Sixt kan man kjøre rundt og oppleve alt Barcelona har å tilby. Dette er en rask og enkel fremkomstmåte. Bestill din billeie i Barcelona nå.
Show more

Greit å vite når du leier i Barcelona

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Barcelona?
For å leie en bil med SIXT ved Barcelona må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Barcelona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Barcelona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Barcelona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 15416 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Barcelona

Hva trenger jeg for å leie en bil i Barcelona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Barcelona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Barcelona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?