Bilutleie
Dakar
Kollaps
Senegal // Dakar
Endre personlige detaljer

Leiebil Dakar: Sixt Bilutleie online

Dakar i Senegal er et av de viktigste handelssentrene med viktige forbindelser til Europa, og det er en attraktiv by for både forretningsreisende og turister som søker det unike. Dakar betjenes av Léopold Sédar Senghor internasjonale lufthavn (DKR), og Sixt har stasjon for bilutleie både på flyplassen og inne i selve byen. Uansett om du er tilreisende eller fastboende, har vi et stort og praktisk utvalg kjøretøy hvis du trenger leiebil i Dakar. Velg mellom sedaner eller stasjonsvogner for by- og landeveiskjøring og praktiske firehjulstrekkere med stor trekkraft for ekskursjoner i terrenget.

 
 • Dakar-Blaise Diagne Intl AP

  Sixt Bilutleie
  Accès Aéroport
  . Diass

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Dakar

  Sixt Bilutleie
  37 Cité CPI VDN
  14500 Dakar

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Kjør komfortabelt med Sixt bilutleie i Dakar

Her ytterst på Senegals vestlige spiss på Kapp Verde-halvøya mot Atlanterhavet er temperaturene ofte høye, og derfor har alle våre leiebiler air condition installert. Du får også tredjepartforsikring med på kjøpet, og ved behov kan du be om å få en bil som garantert har GPS installert, mot et mindre tillegg. Hvis du vil sikre deg mot eventuelle uhell underveis, kan du også be om ekstra forsikringer som ansvars- og kollisjonsskadeforsikring. I tråd med vår visjon kan vi alltid garantere deg et kjøretøy i forhåndsreservert bilkategori, mens en spesifikk modell vil være avhengig av tilgjengelighet når du henter bilen.

Opplev mangfoldet med leiebil i Dakar

Dakar er trolig aller mest kjent for å være endestasjon for et av verdens røffeste terrengbilløp, Rally Dakar. Men byen har mer å by for både turister, forretningsreisende og fastboende som vil ha god nytte av en leiebil i Dakar. Som turist vil trolig den timelange kjøreturen til den såkalte rosa innsjøen være verdt turen, og du bør besøke den store moskeen, selv om bare menn får komme innenfor dørene. Er du her i forretninger, vil du ha stor nytte av å disponere leiebil for enkel fremkommelighet i en ekspanderende og travel handelsby som Dakar. Tilgangen på hoteller i alle prisklasser er god, og det samme gjelder utvalget av kulturtilbud og spennende matretter.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service